LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis

0

Terwijl LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis met verschillende uitstel- en voortgangsproblemen. Vond ik mijn handen met een vroeg type van het spel op de een of andere manier om me te fascineren, vooral omdat de belangrijkste Lego Star Wars 17 jaar eerder eindigde. Deze missie werd op dezelfde manier ingevuld als een informatieve activiteit en een demonstratie van hoe The Skywalker Saga contrasteert met eerdere Lego games. Er zijn ongetwijfeld nog steeds gevechten, onderzoeken en raadsels, maar die zijn belangrijker dan al. Er is een op covers gebaseerd systeem uitgevoerd om shootouts echt inclusief te maken.

LEGO Star Wars The Skywalker Saga

LEGO Star Wars The Skywalker Saga Download

Downloaden
 

Kleine minifiguurtjes

In de tussentijd kunnen spelers LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis nu aan elkaar rijgen om gratis gamecombo’s te downloaden met verschillende bewegingen en tegenaanvallen van vijanden, waardoor gevechten nog charmanter worden dan al. Karakterklassen en limieten op dezelfde manier zorgen ervoor dat gevechten in dit spel meer zijn dan essentiële problemen met het verslaan van knoppen. Missies geven spelers consequent verschillende beslissingen om doelen te voltooien, of dat nu een onmiddellijke nawerking is van een specifieke Lego-productie die spelers kunnen maken of de limieten van hun speelbare persoon.

Nieuwe accentuering op de strijd

Het is geen Devil May Cry, maar deze meer significante continue associatiestructuren garandeerden dat mijn ogen binnen het fundamentele uur niet uit vermoeidheid wegsloegen. LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis is blijkbaar de meest dik gevulde LEGO STAR WARS The Force Awakens tot nu toe, aangezien alle negen belangrijkste Star Wars-films hier zijn geïmiteerd. Ondanks de manier waarop er rechte niveaus zijn, rekening houdend met de belangrijkste plotcentra en decorstukken van elke film, zijn er toch enorme focusfocussen op planeten en districten in de ruimte die spelers kunnen onderzoeken en zijmissies binnenin kunnen voltooien.

Naarmate spelers de records van meer films voltooien en dicht genoeg bij meer personages, boten en planeten komen, zullen de beslissingen die spelers voor hen hebben, gewoon blijven maken. LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis heeft bovendien een ontwikkelingsstructuur om dat deel van de inhoud te behouden, aangezien missies spelers belonen met Kyber Bricks die spelers gebruiken om limieten op vaardighedenbomen te openen en verder te ontwikkelen.

Games komen uit een systeem

Deze game heeft vaardigheidsbomen om de recentelijk genoemde klassen te verbeteren die Jedi, Smugglers en Protocol Droids LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis en hun vaardigheden consolideren, wat handig is tijdens en buiten gevechten. Structuren zoals deze presenteren TT Games Lego series meer voldoende met zijn actiegame vrienden en geven het het gevoel alsof de basis eindelijk volwassen is. Aangezien het LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis in een heel lange tijd zal zijn om mensen met inzicht te intrigeren voor het eerste spel uit de serie, is het een hulpmiddel om te zien dat het niet zal demoraliseren.

Het is duidelijk dat LEGO Star Wars The Skywalker Saga gratis pc echt aangenaam genoeg zal zijn voor jongeren vanwege de beelden, humor en geschikte basiskennis van intelligentie, maar het lijkt er uiteindelijk niet op dat dit de verzoening is van de interactie met intuïtie voor meer vaste spelers. The Skywalker Saga voegt zich bij inhoud uit elk van de negen LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis en doet zijn naam echt waar. Je hebt de keuze om alle drie de Star Wars-sets van drie af te handelen in welke uitnodiging je maar wilt, allemaal redelijk voor jou vanuit het titelscherm van de game.

Speel het principeverhaal door

Evenzo worden ze compleet geleverd met prachtige minimaal vergelijkbare modellen voor elke film die ongetwijfeld aan wat nostalgische snaren zullen trekken. Wat niettemin ook betoverend is, is dat de ontwerper TT Games in belangrijke plotcentra draait, van films als Rogue One tot LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis account, volledig gericht op het geven van een zo volledig mogelijk verhaal aan spelers. Wat niettemin briljant is, is het nieuwe camerapunt, dat de speler dichter bij de personages brengt, waardoor je de waarde kunt zien van het detailniveau in de wereld en de Lego-minifiguren zelf.

Omvang van karakterklassen

Het is echt een visuele traktatie, en dit is in wezen de meest aantrekkelijke LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis tot nu toe, boordevol mooie kleine nuances en een mix. Zoals je zou verwachten, zijn er prachtige details besteed aan het dupliceren van verschillende scènes uit de films, zowel in de mate dat je snel tussenfilmpjes mist en een deel van de LEGO Star Wars The Skywalker Saga downloaden. Dat is duidelijk besprenkeld met de merknaam Lego humor van engineer TT Games, en er is veel gekkigheid te vinden als je ook rondloopt tussen doelen en excursies.

Gebruik verschillende knopmixen

Hoewel de beats van het verhaal echt recht zijn, in wezen in de fragmenten van LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis waren gedownload tijdens deze audit, zijn er minuten waarin je de meer open plaatsen kunt onderzoeken, gidsdistricten om hun mysteries op te sporen. Het zijn avontuur raadsels, en zijmissies in overvloed hier, of het nu wel of niet een deel van de onhandigere delen van de besturing van het spel blootlegde. Han heeft een nieuw vermogen om te zien welke dingen hij in het oog kan houden om een ​​karakteristieke vangst uit te spreiden.

Bijvoorbeeld, LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis een zijmissie zorgde ervoor dat ze een top beklommen om te verschijnen bij het fortuin aan de top tegen een klok LEGO STAR WARS The Force Awakens. Bob prompts werden uitgesteld om te stapelen, wat betekende dat de energieke Luke regelmatig op de grond viel in een geratel van vierkanten van een verwarde beweging. Het is niet altijd zo eenvoudig als je over de hele planeet zou moeten bewegen, wat teleurstelling zou kunnen veroorzaken, vooral voor meer energieke spelers LEGO Star Wars The Skywalker Saga gratis pc.

Regelmatig meer strijd nodig

De nieuwe combometer leidt er natuurlijk uit dat je nu verschillende bewegingen en achtervolgingen aan elkaar kunt koppelen voor meer kattenkwaad en de kans om waardevollere noppen te bemachtigen. Het is gemakkelijk te doen en compenseert de verbeelding, hoe dan ook, het introduceren van tegenachtervolgingen die je kunt uitvoeren om die combo-reeks hoog te houden. Het is vooral leuk om de lichtzwaard LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis met behulp van personages, omdat het in feite bijdraagt ​​aan de visuele scène van gevechten.

Afgezien van gevechten, hebben personages echt hun ongewone limieten, die worden gedeeld door de verschillende individuele klassen zoals Hero, Jedi, Villain, enzovoort. Dus terwijl Leia als een heldenpersonage een blaster en een vangst heeft, kan C3P-0 als een protocol-droid verschillende tongen krijgen en expliciete terminals hacken, en Obi Wan als een Jedi kan geforceerde bewegingen en lichtzwaarden gebruiken LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis. Droids zullen ook niet de vijandige gedachte van Stormtroopers of verschillende vijanden aantrekken, waardoor je tot op zekere hoogte meer kans hebt om je systeem te kiezen.

Verlevendigde ervaring van het spel

Dit is ongelooflijk gebruikelijk voor een Lego-game, maar op dit moment lijkt het meer betekenis te hebben dan de vorige titels, vooral in de verwachting dat je bedreven bent in de Star Wars-legende. Ongebruikelijk heeft TT Games op dezelfde manier een keuze toegevoegd aan het record van de LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis, waardoor stelletjes verslaafden een wenkbrauw zouden kunnen optrekken. Het idee hier is echter om toon en herspeelbaarheid toe te voegen aan de verhaalmodus van de game, zodat spelers kunnen terugkeren in Free Play om te zien wat ze nog meer hebben gemist.

Op de Tantive IV heeft Leia bijvoorbeeld de keuze om vierkanten te gebruiken om een ​​lasertoren of een waterkanon te bouwen om een ​​pad vrij te maken naar de bijbehorende locatie. Het is niet erg als het gaat om het veranderen van het record, maar het helpt de speler zich meer verantwoordelijk te voelen voor hoe evenementen verlopen LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis. Ze kunnen op dezelfde manier met de nieuwe niveau-uitdagingen die component in elk verhaalniveau opnemen, die in feite op accounts gebaseerde doelen zijn die je kunt aanvinken om meer noppen te verwerven en die volledig doordrenkt zijn met die bekende aandacht voor wat echt interessant is.

LEGO Star Wars The Skywalker Saga Trailer

Ga naar verschillende planeten

Het zou ook geen Lego-ervaringsgame zijn zonder ontelbare verzamelobjecten, en er is er nog een voor LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis de Kyber Brick. Deze redelijke blauwe vierkanten heb je nodig om je vaardigheden bij te werken, zowel op een uitgebreid niveau, zoals de keuze om sneller te rennen, of het herzien van de limieten van alle individuele klassen, vergelijkbaar met de Force Abilities van de LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis. Verder zijn er nog een aantal toffe dingen toegevoegd rondom het gevecht.

Dus hoewel de middelste mechanica in wezen ongewijzigd blijft en er enkele teleurstellingen zijn bij de bediening, zijn er zulke eindeloze nieuwe functies en builds dat dit aanvoelt als een sluitend Lego en LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis. Maar dit uitgebreide onderzoek duurde slechts een uur om in te vullen, het maakte me in wezen angstiger om precies te zien hoeveel creatieve geest de bijeenkomst heeft geïmplanteerd in haar begrip van elk van de negen Star Wars films.

De Melkwegkaart gebruiken

Om het eenvoudig uit te leggen, het leek het beste type van de LEGO Star Wars The Skywalker Saga gratis die je op prijs stelde toen je dat was. Het belangrijkste wat je opvalt is dat de game vanaf nu ongelooflijk glimmend is en buitengewoon hoge def er anders uitzag dan de meer ingeburgerde Lego-aanpassingen uit eerdere tijden. Thems zijn een paar hot squares. De films uit het verleden zijn volledig vernieuwd en er zijn meer visuele grappen, meer individuele expresskrachten om puzzels mee op te lossen en meer verzamelobjecten.

Verbetering systeem rave

LEGO Star Wars The Skywalker Saga download gratis hebben verschillende cursussen, bijvoorbeeld in een klein smidgen ziet Leia een weg overlopen met Stormtroopers, en kan ze kiezen om een ​​release douser of een geschutskoepel te verzamelen. De laatste keuze geeft je de mogelijkheid om de mensen te verspillen, en het verleden opent een zijweg zodat je langs kunt sluipen en vervolgens een hermetisch afgesloten kamer kunt openen om op dezelfde manier de mensen te verspillen. Dit is bovendien een prestatie voor het bereiken van iets verrassends vermomd in het niveau, waarbij elk niveau er drie heeft.

Hoe dan ook, misschien is het andere ding dat een soort afwijkend standpunt had over de LEGO Star Wars The Skywalker Saga downloaden, dat het nu gewoon een soort derde individuele shooter is, en dit is het duidelijkst in het verhaal. Dit is in zeker opzicht ongelooflijk, gezien de manier waarop de camera in de meer gevestigde games een soort verrassende mix was van side-on en isometrisch en het zo vaak mogelijk moeilijk was om te onderzoeken of erachter te komen wat er gaande was.

LEGO Star Wars The Skywalker Saga

LEGO Star Wars The Skywalker Saga Gratis

Downloaden

System Requirements (Minimum)

OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5-2400 or AMD Ryzen 3 1200
Memory: 8 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 750 Ti or Radeon HD 7850
DirectX: Version 11
Storage: 40 GB available space

Recommended Requirements

OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core 15-6600 or AMD Ryzen 3 3100
Memory: 8 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 780 or Radeon R9 290
DirectX: Version 11
Storage: 40 GB available space

Leave A Reply

Your email address will not be published.