Palworld Download

0

Niets van wat Palworld Download probeert te doen, lijkt erop dat het ook maar in het minst zou moeten werken. Een nauwelijks verhulde Pokémon-kloon waarin jij en je verzamelbare monsters mensen met letterlijke wapens in het gezicht schieten? Een basisopbouwend overlevingsspel waarbij je je ontvoerde wezens als arbeiders gebruikt, en vervolgens onder druk wordt gezet om het avondeten klaar te maken en het onbetaalde personeel op te eten terwijl de gevallen moeilijk worden? Een open, mondiale Palworld reis waarin jij en je vrienden hulpeloze schapen met een honkbalknuppel over de kop slaan om hun wol te oogsten?

Palworld Download

Palworld Download

Download

Palworld spel recensie

Ondanks alle verwachtingen heeft deze volkomen oneerbiedige, gewapende kijk op het wezenverzamelingsgenre blijk gegeven van een onverbiddelijke lach gedurende de 15 uur die ik tot nu toe heb doorgebracht. De overlevingsmechanismen zijn intuïtief en diepgaand, de actievolle strijd is stom en aangenaam, en het verkennen van de wereld op zoek naar de nieuwste vrienden om het snot uit te schoppen is nog niet in de buurt gekomen van ouder worden, dat is allemaal zelfs extra briljant, aangezien het gewoon de lancering van Early Access.

Palworld Download

Ondanks het duidelijke

Het wenkbrauwverheffende idee dat het ontleent aan een zekere krachtpatser die wezens verzamelt, lijkt Palworld Spel veel op een formule overlevingsgame zoals Grounded, met een selectie prachtige monsters om te vangen als een slimme draai aan die formule. Je merkt dat je op onverklaarbare wijze in de woestijn terechtkomt van een vreemd land vol met grote, gevaarlijke beesten die bekend staan als Pals. Van daaruit wil je een basis bouwen, op hilarische wijze de buurtfauna tot jouw dienstbaarheid dwingen en je uitrusting verbeteren om oorlog te voeren tegen de rotte bijdragers van het syndicaat die je proberen te vermoorden met aanvalswapens bij elke dreiging die ze krijgen.

Palworld Download

Je zult niet merken dat je rondhangt in idyllische stadjes of stoere gymleiders bij vriendschappelijke wedstrijden. Dit is niet zo’n soort reis totdat het daarna een totaal grimmige afwisseling van toon heeft. In plaats daarvan is het jouw bedoeling om te leven om het verhaal van het barre land te vertellen en het op te nemen tegen kwade en/of psychotische Pal-trainers die dorpen verwoesten en je basis aanvallen.

Oppervlak van een wereldkaart

In plaats van niet langer in te gaan op de twijfelachtige elementen van het wezenverzamelgenre, leunt Palworld Gratis er amusant op in en helpt je absurde dingen te doen, zoals je vurige vosvriend oppakken en deze gebruiken als vlammenwerper om je vijanden tot een krokant te verbranden, of je uitrusting uit te rusten aap Pal met een machinegeweer dat bepaalde slagen gebruikt met behulp van een staartzweep. Als je eenmaal hersteld bent van hoe raar dat allemaal voelt, is het geweldig.

Palworld Download

Hoewel het vangen, nivelleren en vechten met Pals een belangrijk en geweldig onderdeel van het avontuur is, zul je mogelijk veel meer tijd doorbrengen met rondhangen op je basis, waar je handige gadgets en centra kunt maken, eten kunt koken en jezelf kunt bewapenen. voor de strijd binnen de epische veldslagen van tevoren. Net als de meeste andere overlevingsspellen, moet je een constante circulatie van binnenstromende materialen, zoals hout, steen en voedsel, in stand houden, en het belangrijkste is om dat proces te automatiseren, zodat je niet talloze uren geestdodend aan het hakken bent. Het neerhalen van hout en het meppen van rotsen met een houweel is door slim gebruik te maken van de Pals zelf.

De landbouw zou bijvoorbeeld een groot deel van je tijd moeten opslorpen door zaden te planten, je percelen water te geven en vervolgens de vegetatie te oogsten, maar nadat je een paar Pals hebt gevangen en ze hebt gepositioneerd om aan je basis te werken, heb je misschien een plant Pal spuug zaden uit zijn bek en laat een watervriend ze met water blazen, voordat een andere vriend langskomt om de oogst te oogsten en in je opslagcontainer te laten circuleren.

Deze op Pal gebaseerde samenwerking is niet altijd even belachelijk mooi om naar te kijken, maar geeft je nog meer motieven om elk wezen dat je ontdekt te vangen. Je zult niet zoveel te gebruiken hebben voor de vos zoals Pal Foxparks in de oorlog, maar als je er een aan je basis hebt, elke keer dat je de grill aansteekt om eten te koken of de oven gebruikt om een paar blokken te roken, je boeiende haardmaatje komt aanrennen om de open haard op het apparaat te schieten en het project sneller te laten verlopen.

Hoe download en installeer je het Palworld spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden.
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeem vereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Palworld op pc:

 • Grafische kaart : NVIDIA GeForce GTX 1050
 • CPU Videokaart: Intel Core i5-3570K
 • Hdd-ruimte : 40 GB
 • RAM : 16 GB RAM
 • Besturingssysteem : Windows 10 64-bit

Aanbevolen hardwarevereisten voor Palworld op pc:

 • Grafische kaart : NVIDIA GeForce RTX 2070
 • CPU Videokaart : Intel Core i9-9900K
 • Hdd-ruimte : 40 GB
 • RAM : 32 GB RAM
 • Besturingssysteem : Windows 10 64-bit

Samenvatting van de gamerecensie

Ondanks het buitengewone concept hebben recensenten het behoorlijk naar hun zin met de gameplay. Je brengt veel tijd door op je basis, maakt nuttige items en bereidt je voor op gevechten tegen vijanden. Het is allemaal heel traditioneel, maar de meeste gameliefhebbers waren behoorlijk tevreden met deze primaire overlevingsgameplay, als ze daar zin in hebben om te spelen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.