Smalland Survive the Wilds Download Gratis PC

0

Smalland Survive the Wilds Download Gratis PC is een open-internationale survivalsport waarin factoren voor basisconstructie worden gebruikt. Spelers avontuur worden kleiner tot de grootte van een mier en doorkruisen de arena op een manier die we op geen enkele manier haalbaar achten. Van plassen die zo groot lijken als grote meren tot hout dat doet denken aan de bouw van Merge Games de sector is misschien kleiner Smalland Survive the Wilds Gratis PC.

Smalland Survive the Wilds Download Gratis PC

Smalland Survive the Wilds Download

Geniet van multiplayer-overleving

Of ze nu als eenzame wolf willen blijven bestaan of de arena Smalland Survive the Wilds Download gratis spelers zullen naar bronnen willen zoeken om levend en correct te blijven. Beginnend vanaf de bodem en zich een weg banend naar het hoogtepunt in termen van delicate bronnen en wapens, is smalland free download het misschien geen schone taak om uit de buurt te blijven van de hongerige beestjes die je hun volgende maaltijd willen maken.

Vóór de tijd van de reuzen leefden we vrij onder de zon en de maan. Eeuwen zijn verstreken, maar die getuigenissen van de floor global werden van generatie op generatie doorgegeven. Nu zijn de reuzen allang voorbij en moet jij, Vanguard, opnieuw de wildernis intrekken voor een dringende opdracht. Wees moedig en wankel niet. Spelers Smalland Survive the Wilds Download zullen de enorme uitgestrektheid ontdekken op zoek naar alle kennis en informatie die de NPC’s bewaren. Smalland Survive the Wilds Download

Enorme wezens

Doorkruis plassen ter grootte van een meer, beklim hout ter grootte van een wolkenkrabber, terwijl je geniet van een enorme open international vanuit een geheel nieuwe houding. Verken dichte bossen, gevaarlijke moerassen en gewone ruïnes die zijn overgebleven uit de tijd daarvoor. Ontdek kennis en informatie van verborgen NPC’s verspreid over een bepaald punt in de sector en ontdek manieren om voort te leven in Smalland Survive the Wilds Download deze grote wildernis.

Ontdek recepten onderweg om je te laten temmen en een reeks beestjes te laten reizen. Spring grote afstanden op de onderrug van een Sprinkhaan, haast je van locatie naar omgeving op een Spin how to play smalland early access. Deze wereld en haar bevolking zijn aan jou om te overwinnen. Speel samen met vrienden met hulp voor maximaal tien gamers in multiplayer. Verken collectief, vecht samen, bouw collectief en leef als team in de wildernis. Smalland Survive the Wilds Download

Schaal wolkenkrabber

Zoek of verfijn activa om je kampement te bouwen met meerdere stoffenreeksen, van bladeren en twijgen tot stevige steen. Kies uw favoriete plek in de wereld en bouw, smalland release date ps4 of schaal uitgebreid hout en verklaar uw eigen akkoord over het hoogtepunt. Verzamel krachtige pantsers die je weerstand en capaciteiten bieden en combineer ze zo veel dat je je uiterlijk kunt personaliseren Smalland Survive the Wilds Download. Zweef door de lucht in een gevleugeld pantser.

Slinger van boom naar boom met de enterhaak en nog veel meer. De meeste wezens die je tegenkomt, zullen je zien als een lid van de voedselketen. Mieren, kakkerlakken, kevers, wespen en spinnen zien je allemaal als een potentiële maaltijd. Weersomstandigheden en seizoenen zijn constant in beweging, dus als je nog een dag moet leven, is begeleiding het allerbelangrijkste Smalland Survive the Wilds Gratis Download. Bouw kampementen op de grond of tussen de struiken.

Uitgestrekte wildernis

Word een leidende rol voor de Smallfolk en wees een van de eersten die de bovenwereld betreedt om je mensen te redden, het land te temmen en de mysteries van de bovenstaande werelden te ontdekken. Zet een veilige haven op voor uw Smalland Survive the Wilds Download boom en breng uw toevluchtsoord naar andere servers of bouw buitenposten tot op de grond in de wereld eronder. Creëer een basis, vind nieuwe decoraties en verander een vijandige.

Smalland Survive the Wilds Download free als het waar genoeg voor hen is, is het nauwkeurig genoeg voor jou. Maak zeisen, hamers, pijlen en meer uit je vijanden en schilder je een weg omhoog in de voedselketen, één voor één. Als er geen kaken zijn die naar je grijpen, wil je de temperatuur, het weer, de hoogten en de omgeving verdragen. Een klein beekje en een scheur in een rots is een neerstortende rivier en een gapende kloof als je maar 2 centimeter lang bent. Smalland Survive the Wilds Download

Wereld en leren om te overleven

Er is altijd iets groters dat je moet samenstellen om je vijanden te verslaan, welke strategieën ze gebruiken en hoe je Smalland Survive the Wilds Download of dat nu betekent om hun zwakheden te ontdekken of je sterke punten te verbeteren smalland release date ps5. Verken een belangrijke en torenhoge wereld als de Smallfolk, speel met maximaal tien vrienden in multiplayer. Verken de wereld en overleef samen of schakel aangenaam vuur om de strijd aan anderen te leveren.

Het is niet handig dat gamers de lay-out van het land en het verhaal erachter willen onderzoeken, maar ze moeten zich ook aanpassen en leren leven in deze woestijn. Het is de overlevingssim van Osidian Enterteiment en van Smalland Survive the Wilds Download Gratis PC vivable. In dit spel actie zul je een verloren persoon ontdekken die zou moeten voortleven door een toevluchtsoord te bouwen, uitrusting te bouwen en insecten te verheerlijken. Smalland Survive the Wilds Download

Groot avontuur op kleine schaal

Wanneer de mogelijkheden en oorsprong van een object worden begrepen, verliest het zijn thriller, maar ik vond het leuk om mezelf een paar uur te laten vallen en zou zelfs in de verleiding kunnen komen om lager in Smalland Survive the Wilds Download. Zonder de verleiding van de plot, weet ik niet zeker hoe lang het duurt om te sluiten, maar ik ben geïnteresseerd om te kijken of de primaire strategieën mijn hobby op hun persoonlijke kunnen behouden.

Hoe dan ook, tevreden om te hebben gespeeld en vermoed sterk dat je op een ochtend wakker wordt terwijl je nadenkt over de trippy intermezzo-animaties die dronken van de ene scène naar de andere rennen, en het sombere nachtelijke balanceren van de haard en het hart. Het is een genot dat de beste momenten zonder vertraging in de herinnering afdrukt alsof ze al duizend keer zijn geleefd. Uiteindelijk is Smalland Survive the Wilds Download Gratis PC.

Hoe Smalland Survive the Wilds PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Smalland Survive the Wilds Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Smalland Survive the Wilds

Minimum: Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem

 • Besturingssysteem: Windows 7 SP1
 • Processor: Intel(R) Core(TM) i5-9400 CPU @ 2,90 GHz of vergelijkbaar
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1650 of gelijkwaardig
 • DirectX: versie 12
 • Netwerk: Breedband internetverbinding
 • Opslag: 20 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen: vereist een 64-bits processor en besturingssysteem

 • Besturingssysteem: Windows 10 (64-bits versies)
 • Processor: Intel(R) Core(TM) i7-9700 CPU @ 3.00GHz of vergelijkbaar
 • Geheugen: 16GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce RTX 2070 of gelijkwaardig
 • DirectX: versie 12
 • Netwerk: Breedband internetverbinding
 • Opslag: 20 GB beschikbare ruimte
 • Aanvullende opmerkingen: 1080p 60 fps op Ultra-instellingen

Smalland Survive the Wilds Gratis Download PC

Smalland Survive the Wilds Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.