SteamWorld Build Download

0

Dat maakt SteamWorld Build Download een schone slok water in een ongebaande, dorre regio vergeleken met de vele. Vele trendvolgende ontwikkelaars die Thunderfulgames de afgelopen jaren hebben gezien en terwijl je erboven een stad bouwt, onderscheidt het zich op dezelfde manier met behulp van je graaft tegelijkertijd een mijn beneden uit op zoek naar minerale bronnen en delen van historische technologie die kunnen worden gebruikt om aan je doodsplaneet te ontsnappen.

SteamWorld Build Download

SteamWorld Build Download


Download

Ondergrondse laag

Zoals al tien jaar het geval is, hebben de SteamWorld Build Download videogames een absoluut goed aangesloten palet van individuele ontwerpen, kleuren en zelfs geluiden om uit te trekken. Het eindresultaat is een game die stilistisch wereldwijd vergelijkbaar is met veel grotere, beter opgezette franchises, zoals het Warcraft-universum, dat zich echt goed aanpast aan uitzonderlijke genres zonder het zichtbare verschil, karakter en plaatsing te verliezen.

Dat is nog steeds actueel in citybuilding and survival simulation game, waar de gekke gestileerde robots die met dezelfde gekke stemmen meesleuren op dezelfde twangy country-western gitaartracks, net zo fascinerend zijn als altijd. Het is een planeet van door stoom aangedreven robots die allemaal accenten hebben als een Scandinavisch personage dat doet alsof hij uit het antieke Westen komt, en door middel van God schildert hij hier toch.

SteamWorld Build Download

Afbakenen van verschillende zones

Meestal zult u erop vertrouwen dat er net zoveel binnenkomt als uitgaat, en extra wordt gekocht en verkocht op het onderwijsstation van uw metropool. Het is een snelle, leuke metropoolbouwer die buiten die opzet niet veel nieuwe dingen doet, maar de elementen gebruikt die hij heeft om een leuke, complete herbeleving van het lot te maken. De belangrijke regels van SteamWorld Build zijn niets nieuws voor een stedenbouwer.

Je biedt burgers diensten aan en produceert goederen, waarmee je uiteindelijk die gelijkwaardige burgers kunt verbeteren tot een beter bereik, van kolonisten tot ingenieurs tot aristobots tot wetenschappers, en nieuwe huizen kunt bevrijden die nog meer spullen bieden voor dat volgende niveau van bots. Als je op zoek bent naar een diepgaande simulatie van de verlangens van elke burger, zul je hier niets dergelijks ontdekken.

Geweldig gevoel van ontdekking

Fans van verzamelingen zoals Anno zullen vrij snel begrijpen wat game SteamWorld Build Gratis PC doet en er bijna oprecht van genieten, net als degenen zoals ik die de oudere Impressions City Building-collectie in gedachten houden. Diensten worden naar uw staalmensen geleid via een eenvoudige afstandsmachine: alles beweegt over de wegen die u aanlegt, en elke woning in een ander gebouw van een leverancier heeft er meteen toegang toe.

Je rekruteert mijnwerkers, goudzoekers en monteurs om je mijnbouwwerken op te graven, te extraheren en te verbeteren. In eerste instantie zul je gemakkelijk te verwijderen stukken erts in stof en steen moeten lokaliseren, maar later moet je vervangbare uitrusting zoals pikhouwelen en boren aanschaffen om hardere stenen obstakels weg te werpen. En terwijl de grondstoffen die je hierboven vindt om te beginnen de mijnwerken ondersteunen.

Eigen unieke diensten

Er is een gemakkelijke maar bevredigende lus waarin ingenieurs uit de metropool je helpen monteurs te rekruteren voor schilderijen eronder, die vervolgens auto-extractiemachines opzetten en vasthouden op de vindplaats, waardoor je tunnels verder worden ontwikkeld. Uiteindelijk heb je veiligheidsbots nodig om de ondergrondse werken nuttig en veilig te houden tegen alle grote insecten en eeuwenoude bedreigingen die je maar kunt opgraven.

Het is een soort steamworld build dig bundle xbox waarbij de bedreigingen doorgaans helemaal geen bedreigingen zijn totdat je ze opgraaft op basis van motief, zodat je in eerste instantie minimaal in je persoonlijke tempo gevechten kunt aangaan. Dat komt bovenop een welkome verscheidenheid aan probleeminstellingen die vijanden van alles kunnen maken, van pushovers tot een reëel, regelmatig gevaar.

SteamWorld Build Download

Gebouwen en verbinden

Dat is een stevige lay outkeuze voor het soort rustige metropoolbouwer SteamWorld Build, waarin ontwrichtende aanvallen eerder stressvol dan moeilijk kunnen aanvoelen. Het feit dat het gebruik maakt van vijanden als snelheidsverhogingen om het tempo van de ontwikkeling te verzachten, in tegenstelling tot een consistente handschoen om je zorgen over te maken, is prima. Terwijl je graaft en bouwt, krijgt het bovengrondse treinstation.

De meeste gebouwen hebben een open slot of om ze te verbeteren, bestaande uit magazijnen die extra garageruimte krijgen en werknemers om goederen te vervoeren, fabrikanten van nuttige grondstoffen die het risico krijgen om bonusobjecten te maken, of misschien gewoon nieuwe alternatieven en wapens voor de bots in de mijnen. Je kunt ook extra goederen afwisselen voor munten, wat uitstekend build steamworld.

Vernietig de stadsbouw

Deze verbeteringen zijn vrij eenvoudig, niet langer ingewikkeld genoeg om bij elke nieuwe run talloze bouwstrategieën te bieden, maar ze ondersteunen uw plezier op een belangrijke manier: als u bijvoorbeeld geen ervaring heeft met het bedenken van ideale productieoffertes, kunt u eenvoudigweg geld in bonusproductie en denk nooit meer aan uw ondermaats presterende cactussapboerderijen.

Er zijn vijf kaarten met speciaal terrein waar je omheen moet werken, maar de keuzes die je daarbij moet maken, zullen anders niet veel afwisselen. Je bouwt elke keer hetzelfde, met weinig variatie. Je een weg banen door de productieketen en die kaarten verkennen is enorm vermakelijk, maar het is gewoon het enige soort vermaak, geen diepe en smakelijke puzzel die zich ontvouwt en je door de jaren heen dieper aantrekt.

Hoe SteamWorld Build PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op SteamWorld Build Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van SteamWorld Build

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
 • Processor: Intel Core i5 8400
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: Nvidia GeForce GTX 1050
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 4 GB beschikbare ruimte
Leave A Reply

Your email address will not be published.