Stray Download Gratis

0

Stray Download Gratis begint met een over het algemeen eenvoudige reden, maar vindt creativiteit in hoe raar het echt is zodra je het begint te onderzoeken. Het is een ondernemingsspel door een cyberpunkwereld waarin je speelt als een anonieme katachtige, die in deze nieuwe cyberstad vol robotbewoners is Stray Download. Als de anonieme katachtige held onderzoek je de wereld, probeer je de wereld erdoor te begrijpen en te volgen om je weer bij familie te voegen, en misschien help je onderweg een paar robots.

Stray Download Gratis Stray

Downloaden

Spel over kat zijn

Onderzoek is een belangrijk onderdeel van wat je echt zult doen in Stray Download Gratis, of het nu door extra geschreven gebieden is, je langs de hoofdweg beweegt of je dwingt om ongemak te overwinnen, of door middel van uitgebreidere centra die de snelheid een stuk terugdraaien om je echt onder te dompelen in de wereld. Iets heel opvallends, vooral als je een opname van Stray hebt gezien, is dat je zijn fundamentele kat over de hele planeet zult zien stuiteren.

Over hardware en ontwerp om te beginnen met één plek en vervolgens op de volgende, maar tijdens onze ontmoeting, maakten de ingenieurs duidelijk dat Stray Download niet bedoeld is als platformgame. Plekken om naar toe te springen, zoals beginnen met het ene vat en vervolgens naar het volgende, of zelfs de zijkant van een structuur via klimaatbeheersingssystemen en nooduitgangen, worden op het scherm weergegeven met een korte beschrijving.Stray

Gezond stuk gameplay

BlueTwelve’s naderende katachtige ervaring. Terwijl hij op het scherm stond voordat de demo begon, zat Stray Download Gratis meester kattenonist strak voor de speler hangend. Pootend naar iets in de lucht, ontspande zich om te settelen, en inderdaad, in grote lijnen gedroeg hij zich als een katachtige. Des te belangrijker, het vertoonde een prachtig geplande wereld en een fantasierijke manier om het gedrag van een kat te integreren in interactiviteit.

Dus je zwerver zal met een smidgen meer overtuiging stuiteren, maar dat ethos van het ontcijferen van hoe je echt zou anticiperen dat een kat zou moeten handelen, is onvermijdelijk in een aanzienlijk deel van de interactiviteit. Je zult een toegewijde schreeuwknop hebben, Stray Download Gratis hoe zou je dat niet moeten doen, maar je zult ook kleine verbanden of puzzels vinden die verband houden met de verwachte katachtige manieren van gedrag.

Vrij open voor verkenning

Stray Download Gratis zich als een kat te gedragen, helpt het ook om de hoeveelheid van de wereld te laten zien die bedoeld is om je in staat te stellen om zijn mechanische bewoners in ieder geval niet in staat te stellen, zoals het verplaatsen van kleine delen van een boom om verre plaatsen te vinden. Je kunt op toegewezen plekken uitrusten als je even moet snoozen, wat in alle opzichten meer een charmante curiositeit is dan een vereiste voor interactiviteit, en je zou op verschillende oppervlakken kunnen krabben.

Af en toe is dat krabben gewoon om een deel van een bank te vernietigen, zoals elke grote kat zou doen, maar op andere momenten kan het heel goed een nuttige reparateur zijn, bijvoorbeeld wanneer je een ingang krabt en een robot binnenin hem bevrijdt om de verontrustende invloed te herzien. Hoewel Stray Download Gratis een uitdaging is, ontdekten de ingenieurs bij het testen dat het niet consistent aanvoelden met de ervaring van een kat als individuen de hop vaak missen of niet de juiste manieren vinden. Stray

De reis onze katprotagonist

Een ding dat we niet hebben gezien, was veel in de methode van comcat sorry, battle, maar dat betekent niet dat je zonder spanning in je missie zult zijn. BlueTwelve toonde een achtervolging tegen massa’s muisachtige tegenstanders die Stray Download Gratis opriepen als snapshots van het opstijgen van de camera voor deze situatie die opstijgt, evenals aanwijzingen dat geheimhouding verwacht kan worden door ver weg te hangen onder objecten zoals kartonnen dozen die rondslingeren.

Het gebruik van verlichting, verscheidenheid en dikke details door de kleine groep om zijn nieuwe wereld samen te stellen, is verbluffend om te zien, en ze hebben een verbazingwekkend assortiment gevonden Stray Download in wat een over het algemeen homogene wereld had kunnen zijn. Zwakke en verwilderde achteringangen maken plaats voor lokale centra die zijn volgeladen met robots die hun richting volgen gedurende het dagelijks leven, terwijl anderen een lokaal gebied uitsnijden in Little Nightmares II.

Genoeg plekken om te kijken en dingen te doen

De realiteitsconfiguratie van BlueTwelve is dubbel sterk, maar biedt een voldoende aantal overtuigende ruimtes die nieuwsgierig zijn om te zien hoe alles samenkomt in een ontmoeting die geen hopen garandeert, zoals de ontwerpers iets opzij zetten voor korte herlaadbeurten na een passage in een mogelijke achtervolging Stray Download. Bovendien zijn die gebieden bedoeld om te worden onderzocht. Van wat we door de trailer kunnen zien, lijken er geen andere katachtigen in de buurt te zijn, maar de robots vinden het niet erg dat er een katachtige tussen hen slentert.

Je kunt slapen en spelen

Het is een gids voor onderzoek en communicatie, het opbergen van stukjes informatie die bekend staat als herinneringen, het verzamelen van dingen voor je, of dienen om echt te ontcijferen waar deze robots het over hebben of wat tekens zeggen. Katachtigen zijn sluw, maar deze kent de robot niet alleen intrinsiek Stray Download Gratis. Uiteindelijk ontmoet de hoofdrolspeler een robot genaamd B12 die hem helpt bij het ontcijferen van de robottaal en het opslaan en gebruiken van dingen die over de hele wereld worden gezien.

De groep heeft een bescheiden verzameling verzamelobjecten verborgen, sommige relevant om verder te komen in het verhaal, terwijl andere je in wezen in staat stellen om meer te weten te komen over deze nieuwe ontwikkeling Stray Download Gratis. Een buitengewone stad die werkte op een hoop afval waaruit de robots de activa die ze nodig hebben. Hoe het ook zij, hier helpt het je om een bak verf door een raam te rammen, zodat je op het hok eronder kunt vallen en verder kunt gaan.Stray

Hoe de kat beweegt ziet eruit

Dit is een derde individuele ervarings spel Stray Download Gratis waarin je je richting door een tragische stad moet onderzoeken, in scène zetten en puzzelen. Wanneer je B12 vindt, heb je de mogelijkheid om specifieke dingen te gebruiken en jezelf zelfs te beschermen tegen de Zurks die je in zwermen zullen achtervolgen. Afgezien van het gebruik van B12 om jezelf te beschermen, is je belangrijkste andere keuze om ze van je af te rennen of van je af te schudden wanneer ze springen.

Het lijkt alsof er veel samenwerking is die de speler kan ervaren dankzij de interpretaties van B12. In de Stray Download Gratis trailer zagen we de kat een stuk gedrukte muziek overhandigen aan een straatartiest, en de robot begon muziek op hun gitaar te spelen terwijl de fundamentele persoon in een kussen knuffelde. Hoe dan ook, Stray Download is over het algemeen meer een ondernemend puzzelspel dan een platform avontuur spel. Onderweg is B-12, een schattige kleine robot die in een rugzak leeft die je kat meteen zal opsporen tijdens de ervaring.

De wereld van de kat

Zou niet gegarandeerd zijn dat Stray Download Gratis een platform spel zou zijn van wat we hebben gezien, en dat is op grond van het feit dat er geen precisie is inbegrepen. Je klikt gewoon op de opgehitste knop en je bent er. Hier zitten bepaalde voor en nadelen aan. Een geniaal is dat de sprongen van de kat er elegant uitzien zoals een kat zou moeten zijn. Het nadeel is natuurlijk dat het een potentiële interactiviteitscomponent van de speler verwijdert. Hoe dan ook, Stray Download Gratis is over het algemeen meer een ondernemend puzzelspel dan een platformspel. Stray

Een enorme open wereld

Idealiter zijn die Zurk arrangementen in wezen net zo energiek als ze eruitzien in het licht van het feit dat ik gestrest ben omdat Stray Download Gratis er niet bijzonder lastig uitziet. De rode kat is duidelijk de superster en er zou een buitengewoon gebaar moeten zijn in de richting van zijn plan. Tijdens het zien kregen we te horen dat de kunstenaar van de kat, Miko, zijn bewegingen met de hand maakte in plaats van mocap te gebruiken.

Mocap van rennende, huppelende en bewegende katachtigen dreef grote aantallen van zijn levendigheid voort, maar het maakt Stray Download Gratis nog buitengewooner om te beseffen dat het één persoon was die deze rode jongen verjongde. Wie had gedacht dat het kijken naar opnames van katten ertoe had kunnen leiden dat Stray werd gemaakt? Ik heb vaak nagedacht over hoe mijn rode kinderen de wereld zien en ik ben er bijna zeker van dat Stray download me een beetje dichter bij hen zal brengen om ze beter te begrijpen.

Robot op de rug van de kat

Er werd tijdens de show gezegd dat de Annapurnainteractive groep dol is op hun kattenmeesters en dat het vinden van Stray Download Gratis ontwerp buitengewoon eenvoudig is. De kat jankt en zegt dat dit de autoriteitsterm is, zeker als hij klimt en springt, en hij heeft wisselende jankende geluiden die je kunt gebruiken om naar robots te schreeuwen en extreem irritant te zijn. In het geval dat je liever geen constante bron van last bent, kun je jezelf om hun benen draaien en een tedere schootkat zijn.

Alle katachtige manieren van gedrag op het hoogste niveau zijn herinnerd voor Stray Download, waardoor jij de baas kunt zijn waar je over het algemeen naar verlangde. Stray Download Gratis belooft veel reizen en ervaringen te vinden. Een aanzienlijk aantal robots zal opdrachten voor je hebben, sommige relevant voor het verhaal en sommige zonder specifieke reden, en de barman in de buurt loopt continu over van het geklets voor het geval je echt een fooi wilt. Rente zal de kat deze keer niet doden.

Hoe de Stray PC instructies te downloaden

  • Stap 1 : Klik op de knop Stray PC downloaden
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Stray PC
Systeemvereisten (minimaal)
CPU: AMD FX-8350  Intel Core i5-3570
RAM: 12 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
VIDEOKAART: Nvidia GeForce GTX 780 / Radeon RX 470
GRATIS SCHIJFRUIMTE: 50 GB
SPECIALE VIDEO RAM: 3072 MB
Systeemvereisten Aanbevolen:
CPU: AMD Ryzen 7  Intel Core i9-10900K
RAM: 16 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
VIDEOKAART: Nvidia GeForce RTX 2060 / Radeon RX 5700
GRATIS SCHIJFRUIMTE: 50 GB
SPECIFIEKE VIDEO RAM: 6144 MB

Stray Download

Stray<

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.