Survival Fountain of Youth Download Gratis PC

0

Survival Fountain of Youth Download Gratis PC is een eerste overlevingssport voor mannen of vrouwen voor één speler. Ontwikkeld met behulp van Odinsoft en gepost met behulp van Asmodee. De recreatie wordt gelanceerd op Steam Early Access op 19 april 2023 Survival Fountain of Youth Gratis PC. Had de afgelopen dagen al vroeg op het spel gegokt en vond het heerlijk om extra nadruk te leggen op het overkoepelende survival: fountain of youth demo.

Survival Fountain of Youth Download Gratis PC

Survival Fountain of Youth Download

Vertelling en achtergrondverhaal

De normale overlevingselementen van voedsel, water en gezondheid zijn hier en naarmate je begint te ontdekken en groter te worden, kunnen verschillende ziekten en ongelukken je teisteren. Werd herinnerd aan mijn tijd in de Amazone met Green Hell. Survival Fountain of Youth Download als lid van de expeditie van Juan Ponce de Leon op zoek naar de Fountain of Youth, volledig gebaseerd op een feitelijke historische gebeurtenis uit het tijdperk van ontdekking.

Na een schipbreuk moet je manieren vinden om te blijven bestaan op verlaten gebieden survival: fountain of youth game release date het bouwen van een veilige haven tot het zoeken naar prooien en het afweren van roofdieren. Een van de belangrijkste opwindende alternatieven die u maakt, is dat u vlak voordat u van het zinkende schip springt, een korte keuze wilt maken om twee items mee te nemen uit verschillende verleidelijke alternatieven. Survival Fountain of Youth Download

Objectief zijn om te ontsnappen

Wakker worden op een zanderige kust tussen delen van de schipbreukelingen aan de kust, het onderwijs doet een uitstekende activiteit om u kennis te laten maken met de basisprincipes van overleven. Je kunt schelpen oppakken en weekdieren eruit halen voor voedsel, survival fountain of youth cheats voor voedsel en water, bladeren en stokken van de kust rukken en basisbomen oogsten met je blote handpalmen.

Je kunt hun rauw vlees consumeren, maar er is een groter risico op ziekte. Met de priem kun je delen van scheepswrak op de kust in stukken snijden. Terug in de advent pakten we het logboek van de kapitein en wat andere vellen papier die ons op een paar gedachten brachten over dingen die we op het eiland moesten doen. Er is één aanwijzing met een ruwe tekening van een stuk land dat een van de hoge kliffen illustreert met een enorme steen op de top. Survival Fountain of Youth Download

Op reis gegaan

Individueel omhoog kijken naar de enorme bergvorm wordt een wonder, wat te voorspellen is om vroeg toegang te krijgen, is Survival Fountain of Youth Download free grafische element meestal geweldig. Als je de boom van een cartograaf beklimt met behulp van een verlengde ladder die hier uit het niets is gekomen, experimenteren we met de horizon en krijgen we een hoop hobbypunten te zien. Deze konden in principe maar niet worden opgeslagen op mijn gewone kaart.

Hier eindigt de tutorial en moeten we voor onszelf zorgen, met een paar losse doelen om onze richting vooruit te bepalen. Hier kun je stoppen met het volgen van het verhaal en gewoon volledig live gaan, een veilige haven ontwikkelen en van daaruit groeien. Omdat het een Survival Fountain of Youth Download spel voor één deelnemer was met tot nu toe een geweldig verhaal, koos ervoor om de weinige tijdschriftartikelen te blijven volgen.

Echte historische gebeurtenis

Uiteindelijk vind je een verrekijker en onderzoek je of er kleine eilanden in de buurt van je belangrijke eiland zijn waar je meer historische gadgets kunt vinden Survival Fountain of Youth Download Gratis. Je hebt de keuze om een zeewaardig vlot te bouwen en verder te gaan dan de relatieve bescherming van dit moderne eiland, hoewel de keuze helemaal aan jou is of je daar nu voor doorgaat of je basis blijft Survival Fountain of Youth Download.

Als we dingen tegenkomen die je in recreatie tegenkomt survival: fountain of youth price geven tussenfilmpjes je een beter beeld van de buitenwereld van het eiland, en sporen en broodkruimels die eerdere overlevenden voor je hebben achtergelaten. De bouwers verklaren op de Steam webpagina van de game: De volledige versie zal bestaan uit drie extra regio’s met nieuwe biomen, dieren, hulpbronnen, Survival Fountain of Youth Download en aandachtspunten. Survival Fountain of Youth Download

Te beginnen met voedselvoorziening

En natuurlijk zou de deelnemer het verhaal van het lokaliseren van de Fontein van de Jeugd kunnen voltooien. Naast de flora en fauna kan de omgeving ook je vijand zijn in Survival Fountain of Youth Download gratis. Kleding wil worden gemaakt om te beschermen tegen zonnebrand, slangen en schorpioenen kunnen je vergiftigen, je kunt verkouden worden door het klimaat, en maagaandoeningen kunnen voorkomen door simpelweg te eten.

Er is een progressie naar alle kwalen Survival Fountain of Youth Download For PC die verergeren als ze onbehandeld blijven. Gelukkig kun je kruiden en zelfgemaakte zalven vinden om hun ontwikkeling te genezen en te voorkomen. Slapen zal je helpen gezondheid en kracht terug te krijgen, net als wat eten en de unieke drankjes die je onderweg tegenkomt. Even een spoortje, pas op voor muggen en malaria. Vergeet niet om dit te gebruiken om geworpen speren. Survival Fountain of Youth Download

Verschillende eilanden met verschillende biomen

Terwijl je het starteiland verkent, kun je de symptomen van de historische beschaving die hier ooit leefde niet weglaten, en terwijl je de ruïnes verkent die ze achter je hebben achtergelaten, kun je hun overlevering analyseren en kennis van de manier waarop ze hebben overleefd gebruiken om te helpen je langs de Survival Fountain of Youth Download. Verderop in het spel kunnen er ook puzzels zijn om op te lossen die je naar een schat kunnen leiden.

Survival Fountain of Youth Gratis Download heeft zich tot dusver onderscheiden van typische survival-videogames door een meeslepend verhaal te introduceren en een omgeving met veel ruïnes om te verkennen. Hoewel het zou kunnen doen met de toevoeging dat het in staat is om een recept aan de HUD vast te pinnen. De omgeving biedt veel redenen om buiten je kamp te werken en is bovendien mooi uitgebalanceerd in termen van bronnen.

Het eiland verkennen

Survival Fountain of Youth Download PC vooral als je ze afdekt met de haviken om constant te krijsen terwijl ze duiken en je vanuit de lucht bombarderen survival fountain of youth wiki je vanaf de helft van de kaart aan te scherpen. Ze zijn echter je belangrijkste soort vijand op het Eiland van Hoop en ze zullen je met weinig wens verlaten terwijl je ze zonder wapen tegenkomt, of terwijl je verschillende bedrijven van ze zou kunnen zien op een plek die je nodig hebt.

Hoe Survival Fountain of Youth PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Survival Fountain of Youth Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Survival Fountain of Youth

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 7
 • Processor: Intel Core i5-6400 CPU @ 2,70 GHz
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: NVidia GeForce GTX 970 4 GB Full HD-resolutie
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 32 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 7/10/11
 • Processor: Intel Core i5-10400F CPU @ 2,90 GHz
 • Geheugen: 16GB RAM
 • Grafische kaart: NVidia GeForce RTX 2060 6 GB Full HD-resolutie
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 32 GB beschikbare ruimte

Survival Fountain of Youth Gratis PC Download

Survival Fountain of Youth Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.