The Dark Pictures Anthology Little Hope Downloaden

0

De prestatie van Until Dawn gaf Supermassive onvoorwaardelijke kracht om The Dark Pictures Anthology Little Hope Downloaden. In Little Hope, geproduceerd door Bandai Namco, belanden vijf speelbare personages al snel in de pijnen van een bepaald lot. De beruchte New England Witch Trials in en rond Salem. Toch werkt Supermassive behendig binnen zijn beperkingen om een ​​meeslepend schokkend verhaal te vertellen.

The Dark Pictures Anthology Little Hope Downloaden

The Dark Pictures Anthology Little Hope Downloaden

Downloaden
 Cerebrale, psychologische horror

Waar de verschijningsboot van Man of Medan wankelde als een belangrijke setting, schittert het nominaal bezochte stadje The Dark Pictures Anthology Little Hope Downloaden. Sinds de tijd dat de eerste Silent Hill dikke waas gebruikte om hulpeloze scheidingen te verhullen! Dergelijke klimaatomstandigheden zijn onafscheidelijk geworden van walgelijke actie spellen. Little Hope gebruikt het ook om je door rechte straten te sturen.

Opvallend dat ik daar zelf talloze dagen heb doorgebracht, dat Supermassive directe motivatie putte uit een deel van de mijlpalen. Inderdaad, zelfs een paar binnenkant is fundamenteel hetzelfde als waar je bent geweest. Op die manier produceert Little Hope zijn unieke verschijningsverhaal rond echte paniek op een verbazingwekkende manier die Supermassive sinds kort niet heeft geprobeerd.

The Dark Pictures Anthology Little Hope Downloaden

Springen uit de schaduw

Little Hope speelt op dezelfde manier als je zou verwachten als je Supermassive’s vorige walgelijke ervaringsgames hebt gespeeld. Spelers besturen een paar personages via iets dat vaak meer op een film dan op een game lijkt. Consequent hun eigen koers in een scène doordringen! Of het nu een knagende spijker is, QTE geladen breuk uit de greep van een beest of het discours substantieel! Relationele elementen van vechtende metgezellen of familieleden.

Maar vooral vanwege het verhaal. Omdat het spel spelers in staat stelt om verschillende manieren te vinden, zoals een boek dat slechts half is samengesteld, moet het consistent worden gestreamd. Daarna, ongeacht de manier waarop spelers handelen. Man of Medan zou dat niet zeggen, en in gedachten houdend dat Little Hope. Zonder een paar vergelijkbare voorbeelden waar uitwisselingsalternatieven het verhaal nauwelijks vooruit helpen.

Conflict tussen de karakters

Het feitelijk aanwezige gevaar van permadeath geeft elke keuze gewicht en een van mijn beslissingen die aanleiding gaven tot het overlijden van een personage was zo ondragelijk. Bijna zou ik willen terugspoelen en repareren. Gelukkig houdt The Dark Pictures daar geen rekening mee, en dat zorgt ervoor dat elke beweging die je veroorzaakt. Mogelijk gedenkwaardig is in The Dark Pictures Anthology Little Hope Downloaden.

Wat de dynamiek op de meest ideale manier nog meer verdoezelt. De aanbeveling voor gevaar versus beloning is bijna moeilijk te interpreteren. De game geeft alleen wat dubieuze aanwijzingen, zoals gevoelens die je kunt vinden en die naar het potentiële lot kijkt! Zoals de raadselachtige gedachten van de algehele Serling-achtige verteller van het arrangement, The Curator. Vreselijkheid houdt in dat je je niet veilig voelt.

Mogelijkheden om te verkennen

Met personages die af en toe de 17e eeuw werden binnengesleept om de gruwelen te observeren waarvoor de stad bekend staat. Tegelijkertijd word je verleid met het idee dat je deze verschrikkelijke gebeurtenissen en op deze manier kunt verslaan! Schakel de boze geesten uit die u in het heden bezoeken. Maar nogmaals, eigenlijk zou het geheel hiervan eenvoudigweg representatie kunnen zijn, zou het niet kunnen?

The Dark Pictures Anthology Little Hope laat je speculeren over wat voor soort kerker het is. Tekens die vaak verwijzen naar conventionele thriller-plots en onthullingen die in discussie zijn. Deze in grappen zijn slechts soms zo pretentieloos, in feite. Op een gegeven moment hoor je iemand zeggen dat dit eigenlijk gebeurt bij misselijkmakende angstbewegingen. Foto’s om die films in te halen.

The Dark Pictures Anthology Little Hope Downloaden

Hoe te ontsnappen

Hoewel het op veel manieren een superieur spel is dan Man of Medan. Het is betrouwbaar gespannen en consistent in de omgeving, maar het wekt nooit een gevoel van angst op, zoals de beste schokkende verhalen dat doen. Het gevaar van permadeath veroorzaakt een ander soort onbehagen, vooral als je denkt dat een ongeluk op strategische afstand had kunnen worden gehouden als je de dingen grondig had overwogen.

Daarna blijft Little Hope opzettelijk een slanker spel dan dat waar deze specialiteit voor de groep uit voortkwam. Het gaat echter over zijn tijd die veel beter is dan Man van Medan mogelijk zou kunnen doen. Met een extra intrigerende proloog voor de personages, een meer geaarde accountstream die alle draagbare onderdelen door elkaar haalt! Dit alles tegen een buitengewone semi-opgetekende gruwelijkheidsomgeving.

Hoe The Dark Pictures Anthology Little Hope PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op The Dark Pictures Anthology Little Hope Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van The Dark Pictures Anthology Little Hope

Minimum

 • CPU: Intel Core i5-3470 of AMD FX-8350
 • RAM: 8 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti of AMD Radeon HD 8570
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 80 GB

Aanbevolen

 • CPU: Intel Core i5- 8400 of AMD Ryzen 5 1600
 • RAM: 8 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 1060 of AMD Radeon RX 580
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 80 GB

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.