The Dark Pictures Anthology Little Hope Downloaden

0

De prestatie van Until Dawn gaf Supermassive onvoorwaardelijke kracht om The Dark Pictures Anthology Little Hope gratis op te bouwen. Echter, nadat Man of Medan gestrest was, had de groep de grip op wat het vorige realistische walgelijke spel op bewonderenswaardige wijze deed functioneren verloren. Gelukkig heeft Supermassive Games met Little Hope die tovenarij nieuw leven ingeblazen als een heks die spreuken oproept door pitvuur. In Little Hope, geproduceerd door Bandai Namco, belanden vijf speelbare personages al snel in de pijnen van een bepaald lot. De beruchte New England Witch Trials in en rond Salem, Massachusetts van 1692.

Het is een setting die in games over het algemeen wordt genegeerd, maar goed wordt gevolgd in andere media, en dankbaarheid voor een intrigerende eerste akte! Snel stimulerend om in dit nieuwe verhaal te worden gedropt met een geheel andere cast van personages. De groep bij Supermassive heeft gezegd dat elk van The Dark Pictures bedoeld is om korter te zijn dan het acht uur durende verhaal van Tot Dawn. Aangespoord door de verwachting om elk jaar één passage in de set van drie te verzenden. Toch werkt Supermassive behendig binnen zijn beperkingen om een ​​meeslepend schokkend verhaal te vertellen.

The Dark Pictures Anthology Little Hope

The Dark Pictures Anthology Little Hope Downloaden

Downloaden
 

Cerebrale, psychologische horror

Waar de verschijningsboot van Man of Medan wankelde als een belangrijke setting, schittert het nominaal bezochte stadje The Dark Pictures Anthology Little Hope spel. Sinds de tijd dat de eerste Silent Hill dikke waas gebruikte om hulpeloze scheidingen te verhullen! Dergelijke klimaatomstandigheden zijn onafscheidelijk geworden van walgelijke actie spellen. Little Hope gebruikt het ook om je door rechte straten te sturen, allemaal bedekt met soortgelijke laaggelegen mist. Het is geen open wereld met alle middelen, maar toch uit de waas en in elke scène. Bovenal kan er beloning zijn om gescheurde kasten te onderzoeken om te openen, gevallen afbeeldingen om om te draaien, gerijpte notities om door te lezen.

Ondanks het feit dat Little Hope niet bedoeld is om Salem te vervangen, bestaan ​​ze in het verhaal van de game! Opvallend dat ik daar zelf talloze dagen heb doorgebracht, dat Supermassive directe motivatie putte uit een deel van de mijlpalen. Inderdaad, zelfs een paar binnenkant is fundamenteel hetzelfde als waar je bent geweest. Op die manier produceert Little Hope zijn unieke verschijningsverhaal rond echte paniek op een verbazingwekkende manier die Supermassive sinds kort niet heeft geprobeerd.

Springen uit de schaduw

Little Hope speelt op dezelfde manier als je zou verwachten als je Supermassive’s vorige walgelijke ervaringsgames hebt gespeeld. Spelers besturen een paar personages via iets dat vaak meer op een film dan op een game lijkt. Consequent hun eigen koers in een scène doordringen! Of het nu een knagende spijker is, QTE geladen breuk uit de greep van een beest of het discours substantieel! Relationele elementen van vechtende metgezellen of familieleden. Bewegende filmische camerapunten en een afsluiting die optelt bij de afwezigheid van HUD, maken het spel snel en voor altijd levendig. De loyaliteit van personagemodellen en een duidelijk ecologisch plan ondersteunen deze methodologie gewoon.

Little Hope, vergelijkbaar met de archetypen in huis, ziet er verbluffend en consequent uit. Evenzo is deze centrale nakomeling van de momenteel drie secties Dark Pictures om een ​​aantal redenen de beste tot nu toe. Maar vooral vanwege het verhaal. Omdat het spel spelers in staat stelt om verschillende manieren te vinden, zoals een boek dat slechts half is samengesteld, moet het consistent worden gestreamd. Daarna, ongeacht de manier waarop spelers handelen. Man of Medan zou dat niet zeggen, en in gedachten houdend dat Little Hope. Zonder een paar vergelijkbare voorbeelden waar uitwisselingsalternatieven het verhaal nauwelijks vooruit helpen.

Conflict tussen de karakters

Het feitelijk aanwezige gevaar van permadeath geeft elke keuze gewicht en een van mijn beslissingen die aanleiding gaven tot het overlijden van een personage was zo ondragelijk. Bijna zou ik willen terugspoelen en repareren. Gelukkig houdt The Dark Pictures daar geen rekening mee, en dat zorgt ervoor dat elke beweging die je veroorzaakt. Mogelijk gedenkwaardig is in The Dark Pictures Anthology Little Hope Downloaden. Drijven van de bijeenkomst of een manier uitkiezen waarvan je denkt dat je gewond kunt raken, kan je soms zelfs prijzen, alles bij elkaar genomen.

Wat de dynamiek op de meest ideale manier nog meer verdoezelt. De aanbeveling voor gevaar versus beloning is bijna moeilijk te interpreteren. De game geeft alleen wat dubieuze aanwijzingen, zoals gevoelens die je kunt vinden en die naar het potentiële lot kijkt! Zoals de raadselachtige gedachten van de algehele Serling-achtige verteller van het arrangement, The Curator. Vreselijkheid houdt in dat je je niet veilig voelt.

Tekens besturen

Bovenal zijn personages in Little Hope ook extra intrigerend. Een andere kleine cast geeft spelers de tijd om ze allemaal te ontmoeten, maar helemaal niet zoals Man of Medan. Dat leek een stuk over te slaan vanwege een dreigend risico, Little Hope is in het begin een langzamere consumptie. Een opzettelijk verwarrende presentatie begint een verhaal dat wordt verteld over drie gebeurtenissen. Gelijkaardig, entertainers die verschillende banen uitbeelden.

In het huidige en meest opvallende rooster zijn vier studenten en hun opvoeder sterk gecast en uitgewerkt. Zelfs als u hun kenmerken en verbindingen kunt veranderen, afhankelijk van de keuzes die u maakt. Ze voelen zich voorspelbaar en toegewijd aan de personages, ze zijn het punt waarop je ze in eerste instantie ontmoet. Het zijn geen duidelijke records, kunnen veranderen onder hun kritieke omstandigheden, dingen over zichzelf blootleggen, en misschien over de speler, je wist het nooit.

The Dark Pictures Anthology Little Hope TrailerMogelijkheden om te verkennen

De moeilijke nacht van de game doorloopt een aantal tijdframes! Met personages die af en toe de 17e eeuw werden binnengesleept om de gruwelen te observeren waarvoor de stad bekend staat. Tegelijkertijd word je verleid met het idee dat je deze verschrikkelijke gebeurtenissen en op deze manier kunt verslaan! Schakel de boze geesten uit die u in het heden bezoeken. Maar nogmaals, eigenlijk zou het geheel hiervan eenvoudigweg representatie kunnen zijn, zou het niet kunnen?

Downloaden PC The Dark Pictures Anthology Little Hope laat je speculeren over wat voor soort kerker het is. Tekens die vaak verwijzen naar conventionele thriller-plots en onthullingen die in discussie zijn. Deze in grappen zijn slechts soms zo pretentieloos, in feite. Op een gegeven moment hoor je iemand zeggen dat dit eigenlijk gebeurt bij misselijkmakende angstbewegingen. Foto’s om die films in te halen, zijn imbeciel en gaan deze weg zonder jou.

Hoe te ontsnappen? Geen paniek

Hoewel het op veel manieren een superieur spel is dan Man of Medan, deelt het een van de problemen van het archetype: het is niet zenuwslopend. Het is betrouwbaar gespannen en consistent in de omgeving, maar het wekt nooit een gevoel van angst op, zoals de beste schokkende verhalen dat doen. Het gevaar van permadeath veroorzaakt een ander soort onbehagen, vooral als je denkt dat een ongeluk op strategische afstand had kunnen worden gehouden als je de dingen grondig had overwogen. Consequent een onverwachte neiging in vergelijking met onvervalste angst, waarvan je elke schijn voelt dat je speelt! Twin Mirror, Resident Evil 3, of een andere gruwelijke titel van uithoudingsvermogen.

Daarna blijft Little Hope opzettelijk een slanker spel dan dat waar deze specialiteit voor de groep uit voortkwam. Het gaat echter over zijn tijd die veel beter is dan Man van Medan mogelijk zou kunnen doen. Met een extra intrigerende proloog voor de personages, een meer geaarde accountstream die alle draagbare onderdelen door elkaar haalt! Dit alles tegen een buitengewone semi-opgetekende gruwelijkheidsomgeving, dit is ongetwijfeld de beste game van Supermassive sinds Until Dawn. Het is nooit helemaal angstaanjagend, maar het is altijd leuk. Gratis spel The Dark Pictures Anthology Little Hope vulde me met energie om dat voor een groot deel te laten doordrenken met de sombere introductie. Evenzo is deze misleidde voortzetting, er is een hoop te vieren en aanzienlijk meer motivatie om te zoeken naar wat nog komen gaat.

Geweldige filmnachtmodus

De onthulling van de afsluiting kan de drang tot desillusie na alle theorie niet weerstaan, maar er zijn deze keer meer lagen in het geheim! Specifiek het idee dat je gevangen zit in een creatie van een monstertheater. Helaas komt Little Hope zelf tekort op de podiumaanwezigheid van Man of Medans verschijningstransport. Er zijn enkele buitengewone individuele componenten: straatlantaarns die verscheurd gebladerte consumeren.

Beveiligde verbinding die me helpt om John Carpenter’s In The Mouth of Madness, een historisch centrum met opgehangen poppen, te herinneren. Voor de hele geschiedenis van de buurt kom je samen uit verspreide rapporten! Al de dominantie van het gezichtspunt en de belichting van Supermassive, de territoria van het spel, stapelen zich over het algemeen niet op een plek op. Het is misschien een kwestie van bindweefsel: een groot deel van de tijd zit je aan onduidelijke boswegen of mistige landingsstraten.

 

The Dark Pictures Anthology Little Hope

The Dark Pictures Anthology Little Hope Spel gratis

Downloaden

Spel The Dark Pictures Anthology Little Hope Systeemeisen :

The Dark Pictures Anthology Little Hope spel Systeemvereisten (minimum)

CPU: Intel Core i5-3470 of AMD FX-8350
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti of AMD Radeon HD 8570
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 80 GB

The Dark Pictures Anthology Little Hope spel Aanbevolen vereisten

CPU: Intel Core i5- 8400 of AMD Ryzen 5 1600
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 1060 of AMD Radeon RX 580
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 80 GB

 

 

  • PC spel The Dark Pictures Anthology Little Hope
  • Downloaden The Dark Pictures Anthology Little Hope
  • Gratis The Dark Pictures Anthology Little Hope
  • The Dark Pictures Anthology Little Hope Downloaden PC
  • The Dark Pictures Anthology Little Hope PC gratis
Leave A Reply

Your email address will not be published.