Witchfire Download Gratis

0

Witchfire Download Gratis zal het opnemen tegen hordes demonische vijanden door het gebruik van zowel wapens als magie. Hoewel het meeste van wat we tot nu toe van de sport hebben gezien zich heeft geconcentreerd op traditionele vuurkracht, is een nieuwe trailer die vandaag op de Future Games Show. Ze richten zelf indrukwekkende schade aan en werken bovendien naast de wapens van het Witchfire Gratis spel om hun negatieve vaardigheden te vergroten.

Witchfire Download Gratis

Witchfire Download

Veel daarvan

In eerste instantie draaide het allemaal om de stamboom: het is een duistere waanshooter die wordt ontwikkeld via The Astronauts , een studio opgericht door voormalige individuen van Painkiller-ontwikkelaar People Can Fly. Painkiller is vrijwel zeker een meesterwerk-FPS, en dus had de kans op een soortgelijke shooter van de authentieke makers meteen mijn aandacht. Alles wat ik gezien heb, heeft mijn interesse het beste versterkt.

Elk heeft zijn eigen Witchfire Download gratis specifieke troeven, en ze zullen samenwerken als ze gecombineerd worden: Op vuur gebaseerde spreuken motiveren vijanden om meer schade op te lopen, dus als je een tegenstander in brand steekt en hem vervolgens raakt met een schokspreuk die zich verspreidt voor andere vijanden zullen ze allemaal meer schade oplopen vanwege het feit dat de bevoorradingsvijand in de brand stond. Witchfire Download

Vlammende demonenjongens

Ik ben er niet zeker van dat het net zo intuïtief is als kledingmaker Karol Krok in de video zegt, maar het ziet er echt cool uit. Puristen zijn het daar misschien niet mee eens, maar in mijn ogen biedt het Witchfire Download free een kleur die lijkt op videogames als Destiny 2 of Outriders: kogelregens onderbroken door ontploffingen van hoge schadekrachten die bekwame actie spelers gezamenlijk kunnen weven om eenvoudigweg grote schade aan te richten.

Er lijkt een eersteklas trend gaande te zijn binnen de online gamewereld, waarbij bouwers van antieke favoriete titels hun eigen weg vinden met creatieve nieuwe IP’s in onafhankelijke studio’s. Deze keer werd het de draai van The Astronauts, wiens eerste toegang de veelgeprezen Vanishing van Ethan Carter was. Als je die sport wel eens hebt beoefend, zul je misschien verbaasd zijn als je hun project van vandaag bekijkt Witchfire Download. Witchfire Download

De magische revolver

Het is 1 minuut en drieënveertig seconden vol opvallende hoofdschoten, vlammende demonen, Destiny-achtige krachtbolgranaten en bombastisch geweld. De geweren zien eruit alsof ze ook op een dinosaurus zijn geplaatst. Het skillshots-apparaat veranderde misschien in een stuk ruw en gewoon een stuk dom, maar het bevorderde een soortgelijk soort structuren en creativiteit bij spelers. Wat hebben we genoten van het Summer Game Fest.

In Witchfire Download Free duistere fabel wereldwijd zullen we de strijd tussen de heksen en de kerk meemaken, waarna alle religieuze demonische beelden logisch zijn. Gelukkig is de speler gewapend met de hulp van Vaticaanse tovenaars om de heksen te verslaan met wapens die zogenaamd goddeloos zijn en door verdomd te gebruiken, zien ze er krachtig uit. Er is ons bovendien beloofd dat we onze verdomde beloftes zullen doen over een of andere duistere.

Mix van het lot

Dus als je houdt van Doom’s voorliefde voor brute, bombastische en hectische moord op alle onmenselijke dingen. Witchfire Download PC is misschien een echte antieke knaller voor je. We waren vrijwel opgewonden in onze reacties op de unieke podcast-reactie van Summer Fest, dus we gaan ervan uit dat er een goede reden voor optimisme is dat de geesten achterin de verbazingwekkend diepgewortelde Bulletstorm een andere demon gaan spetteren.

Het extra verbazingwekkende is dat witchfire game download in Unreal Engine 4 wordt ontwikkeld. Veelbelovende semi-open-globale graden en een hoge mate van onderdompeling, het wordt een uitstekende prestatie, als ze erin slagen dit voor elkaar te krijgen. Vroege informatie suggereert bovendien dat er RPG-factoren zullen zijn om je heilige kruisvaarder van de dood op te laden en in staat te zijn om hun vaardigheden naar jouw wens aan te passen. Witchfire Download

Klassieke schietspellen

Witchfire pc download zal later dit jaar als Early Access-identificatie uitsluitend op de pc worden gelanceerd via de Epic Games Store, dus we zullen nog wat langer moeten wachten op een officiële releasedatum. De voortekenen lijken correct, maar dat we zullen worden getrakteerd op een paar bloederige helse amusanten. En als je in de tussentijd nog wat screenshots nodig hebt om je bloeddorst te stillen, kun je je ogen eronder uitkijken.

Painkiller had zeker niet zo’n systeem, maar de opvolger Bulletstorm van People Can Fly wel. Je kunt de gloednieuwe FPS in wording bekijken via de heerlijk energieke en dynamische trailer die zich heeft bewezen. In deze wereld heeft de invloed van een kwade heks zich over het hele land verspreid, waardoor een leger van doden en allerlei verschillende wangedrochten wakker zijn geworden. Witchfire Download

Fantasie met functioneel

Hoewel dit voor enkelen misschien zorgwekkend is, is het een veilige gok dat dit concept in hoogwaardige vingers zit, omdat de eersteklas vertelkunst van Ethan Carter in werkelijkheid niet ter discussie staat. Hopelijk zijn ze een koninkrijk voor mensen die erom geven, er zullen genoeg punten zijn om aan te hechten en door te geven om een tweet te citeren waar ze aandacht aan besteedden en waarin stond dat een mooi vormgegeven.

Over duistere getuigenissen gesproken: The Astronauts zijn met tamelijk dubbelzinnige oplossingen gekomen met betrekking tot de vraag naar het verhaal van Witchfire. Op een specifieke blog op de betrouwbare Witchfire-website gaan The Astronauts gedetailleerd in op hoe er tegelijkertijd een verhaal en helemaal geen verhaal zal zijn. Witchfire zal niet van de ene plaats na de andere worden gemaakt, gebufferd met tussenfilmpjes.

Jaag op een krachtige

Ze hebben vrijwel niet de mankracht of het budget om dat te realiseren. In plaats daarvan vergelijken ze hun benadering van het vertellen van verhalen met From Software-videogames. Op welke manier Witchfire verschillende vertakkende paden zal bieden die elk fragmenten van het verhaal van de sport informeren via de energie van de mondiale lay-out. De avontuur speler zal in de schoenen kruipen van een stoere revolver die een heksenjager hanteert.

Hoe Witchfire PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Witchfire Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Witchfire

Minimaal

 • Besturingssysteem: Windows 7 64-bit
 • Processor: Intel Core i5-2400 3,1 GHz / AMD FX-8320
 • Grafische kaart: AMD Radeon HD 7870 of NVIDIA GeForce GTX 670
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • Vaste schijf: 55 GB
 • DirectX 11-compatibele grafische kaart

Aanbevolen

 • Besturingssysteem: Windows 7 64-bit
 • Processor: Intel Core i7-3770 4-core 3,4 GHz / AMD FX-8350
 • Grafische kaart: AMD Radeon R9 290 of NVIDIA GeForce GTX 970 4GB
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • Vaste schijf: 55 GB
 • DirectX 11-compatibele grafische kaart

Witchfire Gratis Download

Witchfire Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.