Wizard with a Gun Download Gratis

0

De belangrijkste gameplay binnen de Wizard with a Gun Download Gratis is het verzamelen van stoffen en knutselen. De meeste objecten zijn vernietigbaar, dus bijna elke boom, muur en beschadigde uitrusting kan worden neergeschoten en knutselmateriaal worden, zoals hout, steen en metaal. Je gebruikt hout om eenvoudige dingen te maken, zoals geweren en kratten. Er moeten andere knutselmaterialen worden gemaakt Wizard with a Gun Gratis.

Wizard with a Gun Download Gratis

Wizard with a Gun Download

Chronomancers wiel

Je hebt bovendien materialen nodig om gebouwen in elkaar te zetten, zodat je meer gadgets kunt maken, inclusief het laten groeien van een oven zodat je er staal en hout in kunt doen om ijzeren blokken te maken. Dat gezegd hebbende, er loopt een timer van vijf minuten af als je in de gebieden bent waar je materialen verkrijgt, en er verschijnen veel vijanden als de nul bereikt wordt. Deze vijanden zijn echter ook gemakkelijk uit de buurt te houden.

Je factoreert en schiet, waarbij het richten verrassend kieskeurig is, waardoor veel foto’s gemist worden Wizard with a Gun Download zijn. Als je genoeg van de juiste materialen verzamelt, kun je speciale kogels maken, zoals vlammende, bevriezende en boeiende foto’s. Er ligt de nadruk op tovenaars met heel weinig magie. Wizard with a Gun werd de sport die mij het meest intrigeerde van de Devolver Direct van dit jaar. Wizard with a Gun Download

Bouwen en upgraden

Deze augments doen echter niet veel meer schade dan de onderste kogels, waardoor de lof voor het nemen van de tijd en het doen van alles wat belangrijk is om ze te creëren teleurstellend aanvoelt. Je kunt extra gebouwen maken die de schade van deze kogels kunnen vergroten, hoewel er een paar kogelupgrades nodig waren om zelfs maar een bescheiden onderscheid te voelen. Ondanks dat ze hersteldrankjes hadden.

Alles draait om wapens, maar vuurgevechten voelen aangeplakt. Met weinig verhaal en het doel van het maken bijna volledig als je meer wilt maken, is de beste lof voor spelen de mogelijkheid om meer van hetzelfde te doen. Hoewel de zware gameplay mijn hobby in Wizard with a Gun Download PC erodeerde, zijn er een paar problemen en lastige ontwerpkeuzes geweest die zelfs groeiende fanatici zouden overtuigen. Wizard with a Gun Download

Animaties zijn dynamisch

Nadat ze de attractiekogels op vijanden hebben gebruikt, zullen ze af en toe stilstaande items zoals vernietigbare scheidingswanden aanvallen in plaats van mij volgen. Zelfs nadat ze de hele boel om hen heen hadden vernietigd, bleven ze af en toe gewoon in de buurt staan. Bovendien heeft u, ondanks de grote hoeveelheid stoffen die u nodig heeft, beperkte voorraadruimte. U kunt kratten maken die ook een beperkte voorraadruimte op uw basis hebben om extra te behouden.

Aan het begin van de game ontgrendelt je tovenaar de energie om je met de tijd te bemoeien, waardoor je de wereld kunt blijven verkennen, terwijl je je apparaat naar een hoger niveau tilt met als doel de chaos te Wizard with a Gun Download. Hoewel het verhaal niet langer centraal staat, kan er toch moeite worden gedaan om de wereld levend te laten voelen door gebruik te maken van filmische en muzikale nummers die aansluiten bij het antieke westerse thema.

Hoeveelheid cartooncharme

Desalniettemin zijn er hier toch enkele buitengewoon goede factoren. De esthetiek van het wilde westen en de fabel is voortreffelijk en zorgt voor creatief karakterontwerp. De bedieningselementen voelen responsief aan, maar de beweging is nauwelijks zwevend. Wizard with a Gun Download is een lach met nauwkeurig richten en schoon wapenwisselen. Er zijn ook tientallen wapens om vast te pakken en een enorme reeks kogelsoorten.

Dus als je zes rapen nodig hebt om een gebouw te maken en je hebt achttien rapen in je kratten. De internationale bevolking en zijn bevolking zijn lieflijk en hebben een atypische, sombere aantrekkingskracht waardoor zelfs de bomen er grillig uitzien. De kleuren zijn briljant, maar in diepere tinten. Gelukkig is alles gedefinieerd met zware zwarte contouren, en sommige open haarden en sprankelende bloemen zorgden voor diffuus en effectief sfeerlicht. Wizard with a Gun Download

2D isometrische rouge

Mijn bedoeling met dit bos was eenvoudig: moedig de schadelijke wildernis aan, verzamel middelen, spreuken en maak recepten, en ga terug naar de basis voordat de tijd om is. Crafting is de sleutel tot ontwikkeling. Van het maken van kleding die stijlvol en functioneel kan zijn, die extraatjes en weerstanden biedt, tot het maken van wapens, munitie en armaturen. Op dezelfde manier kan het met de haak of met de boef opzij vallen en toch vreemd mooi.

Munitie vereist een doordacht beheer van hulpbronnen, zodat je levend binnen en buiten kunt komen en binnen de tijdslimiet van 5 minuten kunt bevoorraden. Arcana en geweren creëren een robuuste mix van magisch en dodelijk wanneer ze worden geconfronteerd met kloofvijanden en bandieten. Gevechten zijn vermakelijk en vereisen een uitstekende hoeveelheid aandacht voor aanvalsstijlen en ontwijken. Wizard with a Gun Download

Tovenaars die wapens gebruiken

Toen een vijand me eenmaal in zijn greep had, ging het nummer naadloos over in overmatig drumwerk voordat het in een stilte viel terwijl het allemaal schoon werd. Er waren geen problemen om te leren kennen dat de sneltoetsen van mijn scherpschutter intuïtief en responsief zijn. Alles verliep soepel en het vrachtverkeer was minimaal, waardoor er meer tijd overbleef om in relatieve eenzaamheid van de sport te genieten.

De overblijfselen van de arena doen bij mij een belletje rinkelen van Bastion, door middel van Supergiant Games, waarbij onvolledige betegelde grond schijnbaar afbreekt in een soort lege ruimte. De isometrische 2D-weergave van Wizard with a Gun Download Gratis heeft enorm geholpen tijdens de verkenning, waardoor ik een goed bovenaanzicht van mijn omgeving kreeg. De wildernis is bevolkt met vrij basale dingen, hout, rotsen en af en toe een kleine camping of ruïnes.

Hoe Wizard with a Gun PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Wizard with a Gun Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Wizard with a Gun

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows 7 x64
 • Processor: Intel Core i3-4160 / AMD FX-4300
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce GT 640 / Radeon HD 7750 / Intel UHD Graphics 620
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 2 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows 10 x64
 • Processor: Intel Core i5-7600k / AMD FX-9590
 • Geheugen: 12 GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce GTX 1060 / Radeon R9 390X / Intel Arc A750
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 2 GB beschikbare ruimte

Wizard with a Gun Gratis Download

Wizard with a Gun Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.