Assassins Creed Mirage Download Gratis

0

Assassins Creed Mirage Download Gratis zal een verbluffende terugkeer naar vorm zijn voor de serie. Deze reis naar het negende-eeuwse Bagdad biedt je d e kans om het beginverhaal van Basim te ontdekken en terug te keren naar de bewegingsvorm die de vroegste Assassin’s Creed-videogames beschreef. Dat is een van de redenen waarom Mirage al geruime tijd wordt beschouwd als een van onze meest verwachte aankomende Assassins Creed Mirage Gratis videogames.

Assassins Creed Mirage Download Gratis

Assassins Creed Mirage Download

Upgrade tussen generaties

Mirage is klaar voor lancering op 5 oktober, na een keuze om de releasedatum naar voren te schuiven. Terwijl we wachten, laten we ons bezighouden met alles wat we tot nu toe herkennen over Assassin’s Creed Mirage. Ubisoft pitcht Mirage met een beter bewustzijn van stealth, parkour en acrobatische moorden. Het is een terugdeinzen voor de uitgestrekte reikwijdte van de open werelden die zichtbaar zijn in Assassin’s Creed Valhalla en Assassin’s Creed Odyssey.

Met een kleinere vorm en gameplay-stijl die beter aansluit bij de authentieke Altaïr- en Ezio-avonturen, is dit een van de grootste aankomende Ubisoft-videogames van het jaar. We gingen momenteel voor het eerst daadwerkelijk aan de slag met Assassins Creed Mirage Download en vonden het een briljante terugkeer naar een unieke generatie van de serie. Ubisoft heeft conventionele stealth-motion toegevoegd aan het baanbrekende tijdperk. Assassins Creed Mirage Download

Vaardigheden en capaciteiten

Als je meer wilt weten, bekijk dan onze enorme download assassins creed mirage. Assassin’s Creed Mirage is een weer voor de langlopende collectie, waarbij Ubisoft terugkeert naar de stealth-beweging, verhalende wortels die de eerste avonturen van Altair en Ezio beschreven. Assassin’s Creed Mirage is klaar in Bagdad en zou de evolutie van Basim een paar decennia eerder kunnen weergeven dan zijn verschijning Assassins Creed Mirage Download.

Artistiek directeur Jean-Luc Sala zegt dat Bagdad momenteel terecht het centrum van de sector is geworden, en een belangrijke omgeving voor kennis, kunst, innovatie, wetenschap, handel en macht. Toen Bagdad uit de 9e eeuw vijf eeuwen later effectief werd verwoest, keek Ubisoft naar historische documentatie en verschillende steden uit die tijd om Bagdad met zo veel nauwkeurigheid mogelijk te herscheppen. Assassins Creed Mirage Download

Echte stealth en moorden

De plaatsing van Assassins Creed Mirage Download gratis is Bagdad uit de 9e eeuw, met een periode die begint in het jaar 861, de Gouden Eeuw, enkele jaren vóór de gebeurtenissen van. Assassin’s Creed Mirage launch edition exclusive to amazoncouk kan veel kleiner zijn dan de werelden die beschikbaar zijn via. Bagdad zelf is opgesplitst in vier specifieke districten, samen met het economische gebied Karhk en de weelderige tuinen van de Ronde Stad.

Ubisoft heeft beloofd dat Bagdad een bruisende en dichte stad zal zijn, waarbij artistiek directeur Jean-Luc Sala opmerkt dat inwoners op elke stroom reageren. Je kunt ook buiten de stad naar The Alamut gaan, dat is het huis van de moordenaars die de basis hebben gelegd voor de Creed zoals we die vandaag de dag kennen, terwijl deze in de bredere overlevering is verschenen, dat is de belangrijkste keer dat het fort te zien was in een Assassin’s Creed-game.

Praktische zin is actie

De Assassin’s Creed Mirage gameplay is klaar om de serie terug te brengen naar waar het begon met sociale stealth, snelle parkour en behendige moorden. Ubisoft Bordeaux zegt dat er mogelijk een deel van elke Assassin’s Creed-recreatie in Mirage zit, en dat spelers actie kunnen vooruitkijken naar een terugkeer naar de roots [of the series] , terwijl ze een eigentijdse kijk op gameplay en iconische functies van de vroege games kunnen ervaren.

Deze beperktere focus, vooral in vergelijking met Assassin’s Creed Valhalla, zal worden aangevuld door het gebruik van een verhaalgedreven ontwikkelingsbenadering en een uitgebreidere kaart om te verkennen. Het lijkt qua gameplay zoveel meer op Assassins Creed Mirage Download dan we hadden verwacht, en dat is geweldig. Samen vormen deze elementen de buitengewoon eenvoudige gevechtsmachine van assassins creed mirage launch edition. Assassins Creed Mirage Download

Apparatuur die veel helpt

Het ziet er flitsend uit, begrijp me niet verkeerd. Basim-tweeling hanteert een zwaard en een dolk, waardoor hij een op maat gemaakte choreografie krijgt die we nergens anders in de serie hebben gezien. Maar via massale melee-interacties kwamen ze tot aan de gelijkwaardige aanval, ontwijking, parry, tegenaanval en herhaalde herhaling die in de jaren 2010 een litanie van videogames van 1/3 karakters markeerde.

Assassin’s Creed Syndicaat voor iedereen die zich wil concentreren, en Mirage doet me al denken aan de focus van eerstgenoemde op methodisch stalken door drukke straten van de stad. Het is bovendien mogelijk dat mijn frustraties het gevolg zijn van een demo-constructie vóór de lancering, en dat ze zullen worden verzacht via het land van de allerlaatste game terwijl deze over minder dan een maand wordt gelanceerd. Assassins Creed Mirage Download

Je hebt een nieuwe verdwijning

Daar moet je je bewust van zijn, van wat je doet, van de manier waarop je speelt. Als je geraakt wordt, word je geraakt. Je zult er echt snel spijt van krijgen. Als je begint te vechten met grote, dikke vijanden en je afvraagt of dit Valhalla is, zul je duidelijk snel sterven. Je moet even de tijd nemen, rondkijken. Het is meer een roofduivin die gokt met hun prooibenadering. Neem de tijd, kijk om je heen, wees slim, handel snel, dood, verdwijn, veronderstel opnieuw.

Sala beschrijft Basim als een van de snelste hoofdrolspelers binnen de Assassin’s Creed-collectie, die over veel gadgets en vaardigheden beschikt die hem helpen snel door Bagdad te passeren, net als het polsstokspringen, waarmee Basim tijdens het wandelen haastig gaten kan passeren. “Het tempo van parkour is zeker sneller dan bij de vorige videogames, dus je hebt een paar uitrusting die je zal helpen snel te gaan. 

De parkourbasis is gevorderd

Basim is zelfs in staat om een gloednieuwe multi kill moord uit te voeren die veel lijkt op een meer moorddadige versie van de Fear Multi Takedown van Batman: Arkham Knight, waardoor hij gemakkelijk verschillende doelen snel achter elkaar kan doden Assassins Creed Mirage Download PC. Het is niet langer iets dat je altijd kunt doen. Je analyseert het en je verbetert het. Misschien kun je dat in het begin niet gebruiken met grotere vijanden, maar mogelijk kan het wel hogerop komen.

Hoe Assassins Creed Mirage PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Assassins Creed Mirage Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Assassins Creed Mirage

Minimaal

 • CPU: AMD Ryzen 5 1600 @ 3,2 GHz, Intel Core i7-4790K @ 4,4 GHz of beter
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • VIDEOKAART: AMD Radeon RX 570 (4 GB), Intel Arc A380 (6 GB), NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 GB)
 • SPECIFIEK VIDEORAM: 6 GB (AMD 4GB)
 • Besturingssysteem: Windows 10, Windows 11 (64-bit versies)
 • GRATIS SCHIJFRUIMTE: 40 GB beschikbare opslagruimte

Aanbevolen

 • CPU: AMD Ryzen 5 3600 @ 4,2 GHz, Intel Core i7-8700K @ 4,6 GHz of beter
 • RAM-geheugen: 16 GB
 • VIDEOKAART: AMD Radeon RX 5600 XT (6 GB), Intel Arc A750 (8 GB), NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti (6 GB)
 • SPECIFIEK VIDEO-RAM: 6 GB (8 GB Intel)
 • Besturingssysteem: Windows 10, Windows 11 (64-bit versies)
 • GRATIS SCHIJFRUIMTE: 40 GB beschikbare opslagruimte

Assassins Creed Mirage Gratis Download

Assassins Creed Mirage Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.