Mr. Prepper Downloaden Spel gratis

0

PC ABGames heeft hun testkader voor het bouwen van heiligdommen begin 2019 gedetailleerd beschreven. Het heet spel Mr. Prepper pagina. Nadat deze Prologue-bèta is voltooid, is Rejected van plan een extra bèta uit te brengen voor de belangrijkste verhaallijn van de game, voorafgaand aan het overbrengen van de volledige game zelf.

Mr. Prepper

Mr. Prepper Downloaden

Downloaden
 

Bovenop het bouwen van een dug-out

Met het geheel van de strijd die momenteel in de wereld gaande is! Accepteerde dat de uitleg voor Downloaden Mr. Prepper echt gelukkig was toen hij het voor het eerst op Steam zag. Voor de mensen die geen idee hebben wat het is om zich klaar te maken, is het wanneer individuen zich in het algemeen voorbereiden op mislukkingen! Door bijvoorbeeld een soort geheim domein te bouwen, een ondergronds gat en dat daarna op te stapelen met doorzettingsspullen en allots. Daarom willen ze een behoorlijke tijd, maanden en verrassend veel tijd in hun vreemde regio verdienen.

Mr. Prepper kopieert dit perfect terwijl je speelt als een man die zich klaarmaakt voor een soort sombere toekomstige gebeurtenis. Het begin van het actie spel meldt een plaag en laat zien dat mr Prepper probeert zijn oude wijk Murricaville te verlaten.

Mr. Prepper is een maakspel met uitstapjes

In ieder geval ontdekken de experts hem en zien ze hoe hij uitkijkt naar de post-voorbereidende cyclus met de voorwaarden dat hij bij hem thuis zou moeten blijven. Een man met wit haar die op dezelfde manier wordt gezinspeeld als een specialist van The Agency a Stasi achtige affiliatie, vertelt Mr. Prepper dat hij af en toe langs zal komen om te garanderen dat de laatste niets brandbaars doet.

Mr Prepper, zou ervoor moeten kiezen om te werken aan de bouw van een ondergronds schuilplaats met als doel dat hij iets kan afdekken. Wat hem later natuurlijk echt zal moeten helpen. Het is duidelijk dat The Agency Mr. Prepper in twijfel trekt en op zijn eigendommen let. Mr Prepper kan hoe dan ook een regeling treffen met zijn buren voor verschrikkelijke voorraden. Dit is een spel voor één speler, dus de som van zijn buren zijn personages.

Plannen maken en veel alternatieven

Terwijl je de geheime basis van Mr Prepper onder zijn huis met twee verdiepingen creëert, zul je je op je gemak voelen met zijn reeks ervaringen. Terwijl je de haven vervaardigt, moet je bovendien weten hoe je het absurde moet houden! Een deel van zijn eigendom is onberispelijk en rondom bewaard, om geen extra vragen van de getrainde professionals te stimuleren. Ze besluiten langs te komen voor hun in home audits. U kunt zelfs uw huis opknappen door de interne onderdelen rond te veranderen en meubels te vervangen.

Onberispelijk afgeleverde gebieden buiten om te onderzoeken

Je speelt het spel vanuit het perspectief van een zijbeoordeling en Mr. Prepper PC spel heeft me een beetje geholpen bij het terughalen van een ander underground havenspel, Sheltered uit 2018. Hoe dan ook, de beelden van Mr. Prepper zien er aanzienlijk duidelijker uit dan de afschuwelijke, gepixelde plannen van Amnesia Rebirth. Terwijl u ondergronds tunnelt, fabriceert u kamers die kunnen worden gebruikt voor zaken als werkplaatsen en kinderdagverblijven. Bovendien is er ook een maaksysteem waarmee je gadgets kunt maken of verschillende dingen waarmee je met je buren kunt ruilen.

Ongeacht de manier waarop Mr Prepper er krachtig en behulpzaam uitziet, heeft het echt geen datum voor machtsoverdracht. Mensen die enthousiast zijn over na de verbetering van het spel, worden aangemoedigd om een ​​kijkje te nemen bij de Rejected Games Discord-specialist. Ik kom later terug om het laatste type van deze interessante titel te bespreken, als het uitkomt.

Mr. Prepper Trailer

Breng een constant pond in evenwicht

Eindelijk voelt Mr. Prepper gratis aan als een game die niet kan worden ingediend! Het werpt met name onzekere kwesties op, vijandigheid van de impedantie van de overheid en liberale onzekerheid van enthousiasme en strengheid. Gezien zowel de nieuwe ervaring van zaken als de verbetering van de QAnon. De geprezen geschiedenis van Armageddon-preppers tegen de regering die teruggaan naar David Koresh en vooraf. Dit voelt als een verprutste kans om iets echt boeiend te bereiken met de onderwerpen en overpeinzingen.

Evenzo dat bij twijfel, authentieke preppers-bestemmingen routinematig zijn om in de apocalyps te duiken en te volharden. Terwijl het eindspel hier is om echt te ontsnappen door een raket te bouwen, niet minder. Hoe dan ook, toevallige stukjes gekheid als deze vormen over het algemeen geen consistente komische lijn.

Mr. Prepper

Mr. Prepper Spel

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU SPEED: 3.2 GHz Dual Core Processor
RAM: 4 GB
OS: Windows 8/7/Vista/XP
VIDEO CARD: nVidia GeForce 520M or Intel HD 4000
FREE DISK SPACE: 5 GB

Recommended Requirements

CPU SPEED: 3.2 GHz Quad Core Processor
RAM: 6 GB
OS: Windows 7 64-bit or newer
VIDEO CARD: GeForce GTX 970, Radeon RX 580 or equivalent with 4GB of video RAM
FREE DISK SPACE: 5 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 4096 MB

Leave A Reply

Your email address will not be published.