Sons of the Forest Download Gratis

0

Sons of the Forest Download Gratis is de spin off van Endnight’s The Forest downloaden, en toezeggingen zorgen voor meer opzienbarende voortdurende interactie voor fans van uithoudingsvermogen van Sons of the Forest Gratis. Desalniettemin zou dit angstaanjagende feest stand by moeten staan, aangezien Endnight moet garanderen dat het de beste game naar zijn weldoeners brengt, en als zodanig heeft de leveringsdatum een paar maanden teruggeschoven.

Sons of the Forest Download Gratis Sons of the Forest Download


Download

Het originele spel

Sons of the Forest Download is het langverwachte vervolg op de survival horrorhit The Forest uit 2014. Oorspronkelijk onthuld tijdens de Game Awards 2019, is de tweede game ook gebaseerd op overleven op een eiland vol kannibalen en monsters. Maar dit werd vervolgens doorgeschoven naar begin 2022. Dit is geen verrassing aangezien de prequel ook in dit genre was. De Sons of the Forest Download wordt gedefinieerd als een survival horrorsimulator.

Terwijl de eerste game het verhaal volgde van een overlevende die op zoek was naar zijn zoon Timmy na een vliegtuigcrash op het eiland Sons of the Forest Download Gratis. Het verhaal van Sons of the Forest is gehuld in mysterie, zelfs zo lang nadat de game voor het eerst werd aangekondigd. Zoals veel recente gametitels, heeft Sons of the Forest meerdere vertragingen opgelopen. Eerst was de game gepland voor een lancering eind 2021. Sons of the Forest Download

Drie verschillende mensen en onderzoek het hele eiland

The Sons of the Forest vertelt fans dat ze de rol op zich zullen nemen van een personage dat is gestuurd om een vermiste miljardair op een afgelegen eiland te vinden. Dit personage realiseert zich dan al snel dat het eiland vol kannibalen is en de nieuwe vijanden die te zien zijn in de Sons of the Forest Download trailers. Het is interessant dat, in tegenstelling tot Eric Leblanc, de hoofdrolspeler van The Forest, dit nieuwe personage naamloos is.

Mogelijk duidend op elementen voor het creëren van personages. Een releasedatum van mei 2022 werd vervolgens overgezet naar een lancering in oktober 2022. Hoewel fans verontrustende nieuwe trailers hebben gekregen om ze geïnteresseerd te houden in Sons of the Forest Download zijn de meeste plotdetails verborgen gehouden. Nu is de Steam pagina van de game gelanceerd en sommige van deze details komen aan het licht. Sons of the Forest Download

Volgens de acties van de speler

Er is ook een element van het tweede actie spel dat overlapt met het eerste. Het is zeer waarschijnlijk dat, gezien het feit dat Eric Leblanc op een eiland belandt dat klinkt als de setting van Sons of the Forest Download hij een gastoptreden zou kunnen maken in de tweede game. Er zijn zelfs fan-theorieën dat Timmy zou kunnen verschijnen in Sons of the Forest, maar er zijn momenteel geen hints hierover op de Steam pagina.

Naast plotdetails pronkt de Steam pagina voor Sons of the Forest Download met de nieuwe seizoensveranderingen van de game. Sons of the Forest speelt anders in de lente, zomer, winter en herfst. In het voorjaar en de zomer kunnen spelers verse zalm rechtstreeks uit beekjes plukken, terwijl ze in de winter voor voedselvoorraden moeten zorgen, aangezien de middelen in de koudere maanden schaarser worden. Sons of the Forest Download

Nieuwe soorten vijanden

In het originele spel namen spelers de rol aan van Eric LeBlanc die op zoek was naar zijn zoon terwijl hij op een bebost schiereiland overleefde na een vreselijke vliegtuigcrash. In de Sons of the Forest Download moest je op zoek naar voedsel, voorraden en materialen om wapens en onderdak te maken. Na het ontwaken vindt de speler een griezelige dame die suggereert dat er een verhaallijn te volgen is.

Hoewel er geen andere details zijn over het hoofdverhaal van de game, kunnen we aannemen dat de inheemse stam niet blij is met onze komst. Daarom moet de speler tegen veel van hen vechten. Zoals het er in de trailer uitziet, zullen de acties van de speler schijnbaar een grotere rol spelen in hoe de wereld vorm krijgt. Allereerst zijn de beelden aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de vorige game en het ziet er absoluut geweldig uit! 

Ken eerdere soorten vijanden

De recente Steam pagina van de game onthult echter meer informatie over de plot. Het suggereert dat de spelers de rol op zich nemen van een personage dat is gestuurd om een vermiste miljardair op een afgelegen eiland te vinden. Bovendien wordt het hoofdpersonage niet genoemd, wat suggereert dat we misschien de mogelijkheid hebben om ons eigen personage in deze game te creëren.

Volgens sommige theorieën zien we misschien Eric, de hoofdrolspeler van de eerste Sons of the Forest Download, of zijn zoon Timmy een cameo optreden in deze game. We zullen gewoon moeten afwachten wat er gebeurt. Onnodig te zeggen dat dit spelers enorm enthousiast heeft gemaakt. Aangezien dit een vervolg is, zal de game tal van nieuwe gameplay mechanismen bevatten en ook de voorgaande elementen verbeteren. Sons of the Forest Download

De gewone kannibalen

De AI van de game lijkt ook veel geavanceerder te zijn en het gedrag van de personages zal een grote rol gaan spelen. Deze keer zal de AI je niet ter plekke aanvallen. Onderweg kom je misschien wat vriendelijke gezichten tegen. De meeste kannibalen willen je echter opeten, dus zullen ze proberen je te besluipen en je aan te vallen of in een hinderlaag te lokken sons of the forest free download.

Het gevoel van een echte wereld

Er zijn geen NPC’s die je de weg wijzen of vertellen wat je moet doen. In plaats daarvan moet de speler uitzoeken wat hij vervolgens moet doen. Jij hebt de controle over jouw verhaal en hoe het zich afspeelt. Volgens de trailers lijkt het er echt op dat de Sons of the Forest Download voor elke speler anders zal spelen. Deze keer zullen spelers merken dat de seizoenen veranderen naarmate de tijd verstrijkt.

Dit is een enorme nieuwe toevoeging die de manier waarop je het spel Sons of the Forest Gratis speelt volledig zal veranderen. Zo te zien zullen spelers het in de winter moeilijk hebben om naar voedsel te zoeken en zullen ze zichzelf warm moeten houden door een vuur of een schuilplaats te bouwen. Deze keer begint Sons of the Forest met een je raadt het al helikoptercrash waardoor de speler in een bos strandt.

Hoe Sons of the Forest PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Sons of the Forest Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Sons of the Forest

Minimum:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 7
 • Processor: Intel Core i3-2120
 • Geheugen: 4GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 15 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • Processor: Intel Core i5-4460
 • Geheugen: 16GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 970
 • DirectX: versie 11
 • Netwerk: Breedband internetverbinding
 • Opslag: 15 GB beschikbare ruimte

Sons of the Forest Gratis
Sons of the Forest Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.