Techtonica Download Gratis

0

Dus de studio verwacht dat dit Techtonica Download Gratis zal helpen opvallen, samen met zijn opvallende beelden. Supergiant een verhaal van een internationale klasse zou vertellen en het naadloos zou laten samengaan met roguelike dungeon crawling, zouden we misschien hetzelfde willen doen met het genre van de constructie van productiefaciliteiten? Dat werd de eerste verwondering die Techtonica Download Gratis veroorzaakte.

Techtonica Download Gratis

Techtonica Download

Levendig grottenstelsel

Dat veroorzaakte ook een van de engst mogelijke instellingen voor de sport. In Techtonica Download gratis bevinden gamers zich op een malafide planeet. Dat wil zeggen dat de wereld nu niet meer om een beroemdheid draait en in eeuwige duisternis bestaat. Of, in ieder geval, dit is aan de oppervlakte het geval. Ondergronds zullen gamers bioluminescente planten en fauna ontdekken die het leven mogelijk maken.

Het is moeilijk om de aantrekkingskracht van het bouwen van een fabriek te begrijpen als je nog nooit eerder in dat specifieke stijlgat bent gevallen. Maar weinig dingen in gaming zijn zo bevredigend als het met elkaar verbinden van talloze onderling afhankelijke machines tot een groot supersysteem. Glinert is van mening dat fanatiekelingen een onverzadigbare dorst hebben naar onderscheidende kijk op bouwers van productiefaciliteiten. Techtonica Download

Basis van operaties

Vooral Factorio en Satisfactory waren van grote invloed op wat uiteindelijk Techtonica zou kunnen blijken te zijn. Reken er dus op dat u veel tijd zult besteden aan het verzamelen van activa en het samenstellen van transportbanden en pneumatische buizen. Maar met zijn recreatie zag Fire Hose een mogelijkheid om een gat op te vullen dat aan de achterkant was achtergelaten door verschillende grote ingangen in de stijl.

Hij zei dat het het gemakkelijker maakt dat de bemanning een route volgt die wegleunt van oververzadigde stijlen zoals de zombie-apocalyps. Voor Techtonica hebben we heel veel tijd besteed aan het uitzoeken van de esthetiek, en de dingen klikten het handigst terwijl we naar de bioluminescente baaien van Puerto Rico keken. We hadden discussies als, wat als het hele bestaan in onze internationale gloeide als plankton in die baaien? Techtonica Download

Onderzoek nieuwe technologieën

Nu de mechanica en het uiterlijk op hun plaats zitten, bevindt Fire Hose zich nu in een positie waarin het de manier wil bepalen om zijn spel vrij te geven. Het bedrijf heeft niet aangekondigd of het wel of niet met een vroege toegang tot de versie gaat of niet, maar het overweegt nog lang zijn opties. Bovendien is de studio zich er al van bewust dat het de sport wil helpen en wil bouwen op input van zijn doelgroep.

Bovendien, in tegenstelling tot andere games in de stijl van een productie-eenheid, is de belangrijkste druk van Techtonica Download PC niet de beste manier om maximale prestaties te behalen, maar het verhaal zelf techtonica console. Dit betekent dat er een duidelijk doel voor ogen is waar spelers naartoe zullen schilderen. Er kan een factor worden bereikt die de eer te danken heeft. Maar dat betekent niet dat het spel avontuur op dat moment eindigt.

Bouw fabrieken

Een apparaat voor massaal wissen dat niet het meest effectief is, wist bijvoorbeeld een groot gebied, maar brengt alle activa en geconstrueerde mechanismen terug naar hun inventaris. Er is ook een hulpmiddel voor het verzamelen van massa’s dat, hoewel getoond, geen beperking leek te hebben, zowel horizontaal als verticaal. Ten slotte kunnen er tal van verborgen paden zijn in de ongunstige omgeving van techtonica game pass.

Deze verborgen paden kunnen extra verhaal weergeven en mooi zijn, omdat ze vroeg toegang geven tot bepaalde machines die veel meer tijd in beslag kunnen nemen om te bouwen. Tot slot wil ik het probleem van techtonica discord onder de aandacht brengen. Deze sport hoort vredig te techtonica xbox. Terwijl je in een donkere grotmachine zit die je niet kunt verlaten, is het niet de bedoeling dat het gruwelijk is. Techtonica Download

Oppervlak van een buitenaardse planeet

Techtonica is van plan zijn weg te vinden in het Factory Sim-genre. Van meegroeien met de levensstijl van de deelnemer in gedachten tot het creëren van het simulatie spel met een gericht verhaal. Dit alles terwijl je er ook zeker van bent om met het netwerk samen te werken om van deze game de uitzonderlijke te maken die hij kan zijn. De Techtonica alfa komt snel, en als je het graag wilt uitproberen en de ontwikkelaars wilt aanbevelen, meld je dan aan!

Dat is wat onze kunstmode heeft voortgebracht. In het begin van de pandemie speelden Fire Hose president Eitan Glinert en zijn team veel van die soorten games. Dat leven heeft waarschijnlijk gewoon een extreem voedings D-tekort. Ontwikkelaar Fire Hose Games is zich bewust van de spanning daarvan, en daarom maakt de studio de gloednieuwe eerste individuele productiefaciliteitsbouwer, Techtonica. 

Werk in mijn eentje of in coöp

Middelen te verzamelen, nieuwe technologieën te bestuderen, het vernietigbare terrein vorm te geven, een uitvalsbasis op te zetten en lang vergeten geheimen te ontdekken. Welkom bij de ongewoon mooie, bioluminescente en mysterieuze ondergrondse buitenaardse internationale van Techtonica. U begint met de eenvoudigste basisprincipes voor graven, mijnen en het vervaardigen van nuttige hulpbronnen. Techtonica Download

Fabrieksautomatisering

Het ontdekken van de hele partij in techtonica playstation vereist een uniek apparaat, kracht en bronnen. Bouw gespecialiseerde machines om de accumulatie en productie te optimaliseren terwijl je jezelf bewapent met de uitrusting die je verder en dieper moest bewegen. Verbind een netwerk van machines en bronnen met transportbanden en liften waarmee u uw productiesporen kunt automatiseren en de voortgang van uw fabriek kunt optimaliseren.

Breng mijnbouw en productie naar nieuwe hoogten door uitgestrekte, groene fabrieken te bouwen en de buitenaardse grotten in je uitvalsbasis te veranderen. Buig de vloer in uw wil om ruimte te maken en vrij te maken voor uw machines. Verkenning kan zijn vruchten afwerpen in Techtonica Download. Tunnel je een weg naar enorme ertsafzettingen en mysterieuze, verborgen grotten om beloningen te vinden en verouderde artefacten te scannen.

Er is een onderwerpspel met 

Er zullen geen monsters op de loer liggen om dingen die je gevaarlijk hebt gebouwd te beschadigen. Dat betekent echter niet dat er uitdagingen kunnen zijn. Een van de dromen van de ontwikkelaars is om de gamers op de been te houden. En ze zijn van plan dit te proberen door de fauna en verschillende bronnen te veranderen die ervoor kunnen zorgen dat machines onbruikbaar worden.

Hoe Techtonica PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Techtonica Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Techtonica

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows 7 of hoger (64-bits)
 • Processor: Intel Core- of AMD Ryzen-processor (3 GHz of hoger / 4 cores of hoger)
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce GTX 1660 Ti 6GB VRAM (of vergelijkbaar) / AMD RX 5600 XT 6GB VRAM (of vergelijkbaar)
 • Opslag: 15 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows 10 of hoger (64-bits)
 • Processor: Intel Core- of AMD Ryzen-processor (3,5 GHz of hoger / 6 cores of hoger)
 • Geheugen: 16GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce GTX 1070 8GB VRAM (of vergelijkbaar) / AMD RX 5700 XT 8GB VRAM (of vergelijkbaar)
 • Opslag: 15 GB beschikbare ruimte

Techtonica Gratis Download

Techtonica Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.