Viewfinder Download Gratis

0

Als de naam geen belletje doet rinkelen, bestaat het gevaar dat je Viewfinder Download Gratis vroeg of laat op hebt gezien. In 2020 deelde ontwikkelaar Matt Stark een uitstekende video over schilderijen in ontwikkeling waarin Viewfinder Gratis een personage een 2D polaroidfoto liet zien en er vervolgens tegenaan liep, waardoor een platte foto naadloos in een volledig 3D-gebied veranderde. Drie jaar later is die handige truc een hele game geworden waar ik vol ongeloof in sta.

Viewfinder Download Gratis

Viewfinder Download

Levendige niveaus

De fundamentele kern is dat het een op niveaus gebaseerde puzzelsport is waarbij gamers doelen willen oplossen door toch foto’s te maken en deze in de omgeving te plaatsen viewfinder game download apk. Op een DualSense-controller houdt de linkertrigger een afbeelding omhoog terwijl de juiste trigger deze plaatst. Het telt niet waar een foto zich bevindt, het zal meteen veranderen in een volledig verkenbaar 3D-gebied binnen de internationale.

Ik heb de truc op dit punt in verschillende films gezien, maar gokken is oprecht geloven in Viewfinder Download gratis. Elke puzzel die de demo naar me gooide, voelde helemaal geweldig en alsof het op verschillende manieren kan worden opgelost. Een PR-personage voor schrijver Thunderful zei dat de game op de een of andere manier bijna op Portal lijkt, waar spelers manieren moeten ontdekken om foto’s te maken. Viewfinder Download

Geef de wereld om je heen een nieuwe vorm

Het absolute genie van dergelijke oplossingen heb ik al aangeboden, en krijg het gevoel dat het handigst is om een klein percentage van de zoekerdiepte te zien. Op het ene niveau pak ik foto’s op in absoluut unieke kunststijlen, van een impressionistisch portret tot een ruwe huistekening van een kind en wandel ik er viewfinder game download for android. In elke andere regio kan ik een screenshot van een Mega Man modesport pakken en erin wandelen om een pixelart energie op te vangen.

Slaagde er echt in om die fase te doorbreken door een paar foto’s van die energie te maken en vervolgens de sprongboost meer dan eens te krijgen, waardoor zijn bounce zo hoog werd dat hij permanent van de kaart vloog. Ik droomde van een speedrunning-scène met mogelijkheden, waarin spelers foto’s maken en plaatsen op slimme manieren om door niveaus te bladeren op manieren die de bouwers mogelijk nooit hadden bedoeld. Viewfinder Download

Toegang tot nieuwe gebieden

De terugspoelfunctie maakt het mogelijk voor het geval je per ongeluk een foto over de teleporter slaat en jezelf softlockt, maar dat is tot nu toe het handigste echte gebruik van die functie. Of je nu een foto in de lucht boven je plaatst, recht onder je, of in een willekeurige hoek een deel van het niveau maskeert, het spel overlapt op competente wijze de gloednieuwe systemen. Geen idee hoe het werkt, maar de impact is verbluffend.

Een foto maken van een batterij en deze vervolgens in de lucht plaatsen zodat de zwaartekracht hem naar u toe trekt, is een basistruc, maar verveelt niet. Het manipuleren van afbeeldingen van trappen om naar nieuwe hoogten te stijgen is een persoonlijke favoriet, maar op één niveau beschermde afbeeldingen van Tetris en 2D-platformgame Style monitoren, die sessie niet helemaal de manier was om te gebruiken.

Gameplay en instelling

Geholpen door middel van verhalende milde items verspreid over het gebied, is het doel van elke fase om je een weg te banen tussen punten en te verlaten via een teleporter aan het einde van het level. Het wordt echter snel ingewikkelder viewfinder switch, hoewel de teleporters aan het einde van het level overtollige batterijpakketten nodig hebben. Een afbeelding van een boog kan dan worden gebruikt om een gesloten poort te omzeilen.

Een ogenschijnlijk onschuldige beweging van een buitensporige opwaartse stuwkracht kan op zijn kant worden geplaatst en worden gebruikt als een brug om een hogere verdieping te bereiken. Een Insta aangenaam shot van een dageraad kan zelfs worden gebruikt om een leegte in een gebouw te creëren. Af en toe buiten de gebaande paden denken, snel wordt cruciaal als je de wereld om je heen bijt en verscheurt om naar de volgende regio te transporteren. Viewfinder Download

Door een kleurrijke wereld

Een karikatuurpanorama dat de stijl van The Simpsons nabootst, volgt; voordat je in een met potlood getekende wereld waadt waar een kleuter blij mee zou zijn. Op elk ander moment merk je dat je keer op keer in hetzelfde plaatje terechtkomt in een serie die de achterstallige, gewaardeerde fotograaf MC Escher weerspiegelt; tegelijkertijd met een andere graad moet je verschillende stills fotokopiëren om ver van platforms te komen.

In mijn ervaring duwde rommelen met oorzaak me regelmatig in de richting van dat bekende eureka-moment waarop ik via toeval net dicht genoeg bij een oplossing zou komen. Op een gegeven moment beland je viewfinder دانلود in kunstwerken in plaats van nog steeds foto’s. De ene is geschetst met harde pennenstreken; het volgende is een Monet-achtige impressionistische compositie. De demoist die me de game liet zien. Viewfinder Download

Foto’s komen tot leven

Als je op enig moment in de omringende afgrond valt of per ongeluk een teleporter uitschakelt, zijn dit slechts enkele van de wegversperringen waarmee je mogelijk te maken kunt krijgen. Ze kunnen worden teruggedraaid met een klik op de knop, waardoor een Braid-mode-terugspoelmechanisme wordt geactiveerd waarmee je elk nauwkeurig ingesteld stuk opnieuw kunt proberen. jouw voorkeur.

En dus met dat alles, het enige dat voor mij overblijft, is om te onderschrijven dat je de zoeker zelf elke keer in Viewfinder Download PC krijgt. Het zit voorlopig nog steeds met een dubbelzinnige lanceringsdatum in 2023, maar zal op pc landen via Steam en PS5 en PS4 wanneer het is voorbereid. Zoeker is cool, slim en prikkelend in alle juiste benaderingen. Je pakt een foto vast, houdt hem omhoog, klikt hem vast en wandelt er doorheen.

Hoe Viewfinder PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Viewfinder Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Viewfinder

Minimaal

 • Geheugen: 4GB
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce 510
 • Processor: Intel Core 2 Duo E8400
 • Bestandsgrootte: 8 GB
 • Besturingssysteem: Windows 7/8.1 10 (64bit)

Aanbevolen

 • Geheugen: 4 GB
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce 510
 • Processor: Intel Core 2 Duo E8400
 • Bestandsgrootte: 8 GB
 • Besturingssysteem: Windows 7/8.1 10 (64bit)

Viewfinder Gratis Download

Viewfinder Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.