WWE 2K23 Download Gratis PC

0

Zelfs de meest vergevingsgezinde WWE 2K23 Download Gratis PC fan zal toegeven dat WWE 2K22 downloaden een regelrechte ramp is geworden. Als eerste volledig ontwikkeld door middel van Visual Concepts, die het overnam van de ervaren worstelsportstudio WWE 2K23 Gratis PC. Het bracht elke schrijver 2K Games en de ontwikkelaar zelf ertoe om de inventaris op te maken, de jaarlijkse vernieuwing van de collectie uit te stellen en correct opnieuw te beginnen.

WWE 2K23 Download Gratis PC

WWE 2K23 Download

Hier zijn onze eerste gedachten

Dat is een wijdverspreid doel waarom WWE 2K16 opnieuw een stap op de goede weg was. Het kreeg de basisprincipes goed en ontwikkelde de visuele aspecten enorm. Er kan inderdaad worden beweerd dat het de leuke WWE 2K23 Download game is geworden sinds de Smackdown vs Raw titels van het midden van de jaren 2000. Er waren wat kleine minpuntjes en de gameplay kan soms wat sponzig aanvoelen, maar het is een sport waar we het afgelopen jaar nog steeds van genieten.

Nu is de vervanging zo’n beetje hier en we moeten 3 modi spelen op een werk in uitvoering constructie. Voor onze vingers waren we in staat om wedstrijden te spelen in het Raw gebied, de Royal Rumble met een ingekorte keuze aan supersterren en de nieuwe wedstrijdsoort in de sport van dit jaar, WarGames. Deze laatste modus lijkt op de conventionele pasvorm die in het begin is vernieuwd voor NXT en, maximaal de laatste tijd WWE 2K23 Download. WWE 2K23 Download

De fit up werkt

WarGames kan worden opgezet als een 3v3 of zoals het evenement zelf 4v4 fit, in single of multiplayer. We kregen de opdracht om een WWE 2K23 Download fit te spelen, waarbij we een volledig vrouwelijke line-up kozen van Rhea Ripley, Shayna Baszler en Bayley aan de ene kant, Becky Lynch, Bianca Belair en Charlotte Flair aan de andere kant. Net als bij de Royal Rumble, geeft het je controle over een van de sterren terwijl de anderen het graag vechten.

Het lijkt echter het handigst een iteratieve vervanging te zijn in plaats van een moderne. We merkten ook dat het minder moeilijk was om bewegingen tegen te gaan dan voorheen, ondanks het feit dat we vermoedden dat we vastzaten in een eenvoudiger probleem dan we gewoonlijk zouden gebruiken. Texturen op kleding en huid worden uitstekend weergegeven. De beweging van de avatars is ook kruiden.

Wapenstoelen

Tafels kunnen geleverd worden als er een nieuwe filmster binnenkomt en de vorm kan niet opgeven tot alle concurrentie van de 2 groepen binnen is. Tijdens het sporten, net als de Royal Rumble en andere recreatiemodi met een paar spelers WWE 2K23 Download free. Je kunt naar de kooiwanden klimmen, hoewel we de top niet hebben gehaald om te ontdekken of we misschien dezelfde lusachtige plekken willen uitvoeren die we in de loop der jaren hebben gezien. WWE 2K23 Download

Nieuw WWE 2K23 Download spel

Het is ingekort in vergelijking met de daadwerkelijke gelegenheid, waarbij nieuwe bijdragers snel lid worden van de WWE 2K23 Download full versie, in ieder geval. We hebben er genoeg speeltijd mee, maar om te melden dat het een beroemd nieuw kenmerk gaat worden, voornamelijk in online en lokale multiplayer. De Royal Rumble is vrijwel hetzelfde als het al jaren is, terwijl pakken precies zijn wat je verwacht.

De Showcase modus is al een tijdje een hoofdbestanddeel van de collectie, die gespecialiseerd is in een geselecteerde celeb of groep en waarmee je de controle WWE 2K23 Download kunt nemen in een aantal van hun meest iconische pakken. Op deze manier moet je regelmatig unieke verlangens vervullen om het pak af te maken zoals het uitpakte in echte levensstijlen en dus verder te gaan met het chronologische verhaal.

Het brekersysteem

Gezien de superster deze keer is John Cena, wat betekent dat je een heleboel grote hoofdevenementen en momenten krijgt. Degene die we kregen om te spelen, werd Cena’s beruchte naamsbekendheid tegen Rob Van Dam bij Madden NFL 23 Download de beloning van 2006, in overeenstemming met het feit dat eens te meer opmerkte dat het nu WWE 2K23 Download gratis embleem terugkeerde naar de Hammerstein Ballroom in Manhattan.

Het opwindende aan deze fit in het spel is dat je gewoon als RVD mag spelen in plaats van Cena zelf, die niet echt denkt aan Van Dam gewonnen. De arena ziet er fantastisch uit, vooral omdat hij is uitgedost in conventionele WWE 2K23 Download PC kleding. En de plekken die je moet aftrekken zijn fantastisch. De Cena spreekt tussen elke gezonde, wat overeenkomt met het nadenken over hoe waar een presentator en acteur hij tegenwoordig is. WWE 2K23 Download

De toevoeging van een extra ring

Afgezien van de unieke modi, wat ook opviel tijdens ons gameplay overleg. De personagemodellen voor elk van de supersterren die we hebben gespeeld en geobserveerd, worden jaar na jaar enorm verbeterd. Ze lijken zoveel meer op hun echte tegenhangers in de wereld. We begonnen het spel met een één-op-één-pak tussen de Amerikaanse Nightmare Cody Rhodes en Drew McIntyre en zelfs alleen al door hun entrees vielen onze monden open.

Dit WWE 2K23 Download for PC binnen de ring, aangezien animaties tien keer zo voordelig lijken te zijn geweest. Overschakelen van de ene ronde naar de andere is veel intuïtiever omdat de personages extra responsief aanvoelen. Er zijn niettemin een aantal langdradige reeksen waarin je niet echt het gevoel hebt dat je de wwe 2k23 ppsspp download controle hebt, met name tijdens de handtekening en voltooiingsbewegingen, maar minder in de loop van het vlees en de botten van de wedstrijd. WWE 2K23 Download

Richt het team

Een unieke gameplay toevoeging die we hebben opgemerkt, is veranderd in een nieuwe manier om een speld uit te breken. Je krijgt nu een balk met een groene zone waarin je een glijdende lijn moet voorkomen door de juiste thumbstick op het juiste moment omhoog te bewegen. Naarmate het moeilijker wordt om op te staan als je veel straf of een afmaker hebt genomen, is de groene wijk kleiner en moeilijker om van binnen te stoppen.

WWE 2K23 Download PC is een klein alternatief voor wat al lang geleden is, maar voelt glad genoeg aan. Afgezien daarvan gaan tal van gameplay verbeteringen die met 2K22 zijn aangebracht terug en speelt het veel verder. Eerlijk gezegd is een uurtje spelen niet absoluut voldoende om alle nuances van een game te ontdekken. UFC 4 Download is het duidelijk dat WWE 2K23 Download een hoger zoekende, hoger bewegende verbetering is voor de reis van het laatste jaar.

Teamgenoten kunnen meedoen aan de actie

Dat is waarschijnlijk helemaal te danken aan het feit dat WWE 2K22 veranderde in dit soort grote sprongen over het Trojaanse paard met de vorige game, er was niet zoveel reden om het e-boek opnieuw te herschrijven. Bovendien hebben we nu nog niet alle nieuwe toevoegingen gezien en er zullen zeker enkele extra bulletins verschijnen tussen nu en de lanceringsdatum half maart. Carrièremodus is zeker iets waar we naar uitkijken, bijvoorbeeld.

Zoals het er nu uitziet, vraagt WWE 2K23 gratis alsof het waarschijnlijk meer dan genoeg zal zijn om de eetlust van geliefden te stillen, vooral tijdens het Wrestlemania-seizoen. Het zal opwindend zijn om te zien of het in staat zal zijn om zijn eerste zware concurrentie in jaren af te slaan, met Fight Forever die zich bij de strijd voegt. Het is zeker een eersteklas evenement dat we niet kunnen wachten om mee te maken.

Hoe WWE 2K23 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op WWE 2K23 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van WWE 2K23

Minimaal:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • Processor: Intel Core i5-3550 / AMD FX 8150
 • Geheugen: 8GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce GTX 1060 / Radeon RX 480
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 80 GB beschikbare ruimte
 • Geluidskaart: DirectX 9.0c compatibele geluidskaart

Aanbevolen:

 • Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • Processor: Intel i7-4790 / AMD FX 8350
 • Geheugen: 16GB RAM
 • Grafische kaart: GeForce GTX 1070 / Radeon RX 580
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 80 GB beschikbare ruimte
 • Geluidskaart: DirectX 9.0c compatibele geluidskaart

WWE 2K23 Gratis PC

WWE 2K23 Download


Download

Leave A Reply

Your email address will not be published.