Life Is Strange True Colors downloaden

0

De serie Life Is Strange is betrouwbaar gerelateerd aan verhalen over de banden die ons in een moeilijke situatie bevinden, tussen collega’s, families en organisaties. De nieuwste inzending, Life Is Strange True Colors downloaden heeft de neiging om de onderliggende tijdsubtekst tekst te laten worden, maar toch de middelste expert van het spel. Sean en Daniel Diaz van Life is Strange 2 die kwetsbaar zijn voor een onverzettelijk brutaal Amerika, True Colors verveelt verder.

Life Is Strange True Colors

Life Is Strange True Colors Spel

Downloaden
 

Rond sentimenten en gevoelens

Het bevat een andere legende die zich kan verdiepen in sociale klassenlevens op een niveau voorbij de limieten van de reeks diverse heiligen. Die limiet laat het avonturen spel een nieuwe, boeiende ruimte voor deze serie oversteken, maar toch wordt het allemaal als te verplicht beschouwd aan Life Is Strange True Colors gratis overdaad daar voor een geruime tijd. Je speelt als Alex Chen, een nageslacht van het jeugdzorgsysteem dat werd gescheiden van haar meer gevestigde verwanten Gabe toen ze 10 was. Ze stuiterde meer dan 10 jaar eerder van familie naar kantoor en weer terug, eindelijk spoorde Gabe haar op en nodigde haar uit in zijn nieuwe huis in Haven Springs, een betoverend stadje in Colorado.

Meer over haar leven

Hoewel het duidelijk een rustige, geschikte plek is om een ​​dagelijkse aanwezigheid te beginnen, is Alex hulpeloos met betrekking tot haar enorme privé en de uitzonderlijke vangst van de game: Alex is een superkrachtige empath die niet alleen bereid is om de gevoelens van sociale klassen te overwegen en te onderzoeken worden beestachtige explosies van psychedelische tonen, maar als de neiging voldoende is, zal Life Is Strange ze echt krijgen. Helaas, aangezien Square Enix niet alles als de meest euforische plek op aarde wordt beschouwd, leidt het helaas af dat Alex wordt opgegeten door moeilijke scènes en ongelooflijke plotselinge emotionele uitbarstingen te vernietigen die buiten haar vermogen om te beheersen vallen.

De historische achtergrond van de stad

Op het moment dat een kritiek incident de stad treft, verandert het houden van controle in een doel, en het gaat erom dat ze zichzelf ook garandeert, ongeacht de hoeveelheid ervan die verband houdt met het verkrijgen van de stad. Voor het grootste deel werkt True Colors op dezelfde manier als elke andere Life Is Strange. Als Alex loop je rond en werk je samen met alles en iedereen die de game je in staat stelt, soms door fundamentele, gewichtige keuzes te maken door middel van gesprekken die de wereld en het verloop van het verhaal beïnvloeden Twin Mirror.

Ongelooflijk droomspel

Op het specifieke niveau zijn er twee of drie stapsgewijze verbeteringen ten opzichte van eerdere games in de serie, vooral op het gebied van visuals. Dit is de meest prachtige en extravagante spel Life Is Strange True Colors met een enorme, buitengewone verbetering. De PS5-poort die we probeerden, volhardde door enkele diepgaande opnamen in diagramsnelheid terwijl we door de stad dwaalden en elders aarzelden.

De pc-poort deed het veel beter, maar zelfs daar is het niet goedaardig met de pc om je aan de verplichting te houden. Hoe het ook zij, er is één enorme uitbreiding: Alex zal een groot deel van de tijd de beslissing nemen om haar krachten te gebruiken en de echte gevoelens uit de geest van een enkelvoud te lezen, of de enthousiaste associaties en herinneringen te voelen die verband houden met een artikel in de omgeving. Alex begint haar nieuwe leven, Haven Springs begint op haar te vallen, op meer dan één manier.

Life Is Strange True Colors Trailer

Personages met diepgang en verhalen

Alex is voor het grootste deel onschuldig en dwaas en kan iemand een schijnbaar smartphonegesprek zien voeren met een klantenservicemedewerker, gewoon om haar vermogen te gebruiken om naar hen te luisteren terwijl ze een driftbui krijgt. Alex is over het algemeen schrijnend en kan een bange jongere onderzoeken, alleen om de angst echt te zien als een vuur dat diep in de keel spuwt, klaar om het kind uit het niets op te slokken. Het stelt Square Enix in staat zich te bemoeien met beelden op een manier die we nog niet hebben gezien, en op PS5.

Het vinden van zijn ondergang kan

Er is een briljant gebruik van de haptiek van de DualSense die een andere respectabele laag van overgieten toevoegt aan de mate van effect dat de krachten van Alex op haar hebben. Er is licht dat modeontwerper Deck Nine nooit toelaat om contact te maken met duisternis. Life Is Strange True Colors spel en opgetogenheid is dat je de keuze hebt om een ​​klein effect te hebben om te garanderen. Desalniettemin staat het onderscheid tussen die energie en de verontrustende invloed die Alex hier in ieder geval bracht onbetwistbaar, en het ervaringsspel zou je afvragen of die twee zorgen met elkaar verband zouden houden.

Life Is Strange True Colors

Life Is Strange True Colors Downloaden

Downloaden
System Requirements (Minimum)

CPU: Intel Core i3-3235 / AMD FX-6300 and better
RAM: 4 Gb
OS: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 x64
VIDEO CARD: NVIDIA GTX 460 / AMD R7 260 and better
DIRECTX VERSION: 9.0c
FREE DISK SPACE: 35 Gb

Recommended Requirements

CPU: Intel i5 6500 / Ryzen 5 1500x and better
RAM: 8 Gb
OS: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 x64
VIDEO CARD: NVIDIA GTX 660 / Radeon R9 270 +
DIRECTX VERSION: 9.0c
FREE DISK SPACE: 35 Gb

Leave A Reply

Your email address will not be published.