Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction downloaden

0

Extraction verwerft verschillende centrale componenten van Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction spel, waaronder de beheerders Ela en Vigil, die in 2019 in de primaire trailer verschenen. De interactiviteit moet natuurlijk aanvoelen voor iedereen die met Sieges multiplayer heeft gespeeld, en we hopen volledig op bekijk meer Rainbow Six Siege beheerders worden onderdeel van het spel.

Tom Clancy's Rainbow Six Extraction

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction Spel

Downloaden
 

De goede Siege stuff spelers

Terwijl u de game interessant uitbeeldde, verduidelijkte Ubisoft dat u geen Siege speler hoeft te zijn om Extraction te waarderen. Deze game is misschien een goede manier voor nieuwe spelers om te begrijpen met een paar Sieges mechanica, omdat spelers een deel van vergelijkbare wapens, apparaten en beheerders zullen gebruiken. Hier is alles wat we kennen Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction gratis tot nu toe.

Met dat in gedachten, is het spelen van Saint Ball niet passend als je groep het niet zo goed doet tegen het einde van een missie, aangezien Extraction niet precies rommelt met pickups. Welzijnseenheden zijn zeldzaam, en in ieder geval, als je er gelukkig een krijgt, lijkt er altijd een te zijn in de luchtdichte kamer tussen regio’s, het geeft je gewoon een tijdelijke lift die geleidelijk naar beneden zal tikken.

Operators nemen het over van Siege

Eén speler moet hem eruit halen, terwijl de andere twee de defensieve hubs uitschakelen die de beperkingen vormen die je gebalsemde bruikbare opstelling Back 4 Blood vasthouden. We hadden succes met het wissen van het hele niveau voordat we verder gingen in de boom, maar je kunt niet te veel tijd nemen, omdat een beginklok je dwingt om door te gaan. Zodra je je partner hebt bevrijd, moet een van jullie ze achter je slingeren, wat betekent dat alleen je hulpwapen vrij is en het ongeschikte lichaam naar het extractiepunt krijgt. Door de hele speelruimte vroeg schoon te maken, werd dat laatste stuk een stuk eenvoudiger.

Veel soorten missies

Onze groep had een geweldige algemene prestatie door subtiel te spelen. De HUD vertelt je wanneer jij of wat dan ook goed is. Als een van de Archeeërs je ziet of hoort en je verzuimt om snel van ze af te zien, zullen ze schreeuwen, andere tegenstanders in de buurt alarmeren en bovendien ervoor zorgen dat alle huizen in de omgeving meer onverlaten beginnen weg te pompen. Intrigerend is dat als een van jullie het niet haalt, die Operator niet toegankelijk is voor de volgende ronde.

Alles van de wapens

Dit, samen met het gerandomiseerde enorme assortiment aan actie spel types die Extraction naar je kan en zal gooien, betekent dat je misschien een paar verschillende karakters moet fundamenteel in plaats van slechts één. De verhuizing zal plaatsvinden in vier Amerikaanse gebieden, hoewel alleen New York en San Francisco nu zijn bevestigd, waarbij elke gids belooft ongeveer meerdere keren zo groot te zijn als eerdere Rainbow Six Siege gidsen en pronkt met hun eigen krachtige modifiers om je missies nieuw te laten voelen . Er is ook nog een avondje uit.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction downloaden is duidelijk geen procedureel gemaakt spel, maar stukjes en beetjes van zijn missies zijn dat wel. Elke missie is opgedeeld in drie subgidsregio’s met elk een eigen doel. De formaten van de 12 all out maps veranderen niet, maar het verzoek waar je ze speelt wel. Een heleboel verschillende subtiliteiten worden bovendien willekeurig verdeeld, vergelijkbaar met welke doelen je zult krijgen, waar ze in de gids worden gevonden en welke zombietypes van buitenaf je zullen proberen te stoppen.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction Trailer

Afweren van golven van buitenaardse wezens

Dat zijn alle beheerders die duidelijk speelbaar zijn, maar er zijn er nog een paar in tussenfilmpjes en filmpjes die mogelijk ook speelbaar zijn: Ash, Thermite en Mira. Hoewel het cool zou zijn om als deze onmiskenbare gezichten te spelen, lijkt het niet mogelijk te zijn. Puin is in alle opzichten de stem in de oren van je bemanning tijdens missies, dus het zou niet goed zijn om haar ook in de missie te hebben. Noch Thermite, noch Mira’s apparaten zouden veel goeds voorspellen in een Back 4 Blood.

Extractiezone en vang het levend

Zoals vrijwel elke Ubisoft tegenwoordig, ondersteunt Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction gratis zowel crossplay als cross movement. Buitengewoon nieuws! Zijn 6 jarige PvP neef Rainbow Six Siege krijgt dit jaar ook crossplay op consoles, maar pc spelers zullen niet van de partij zijn. Ubi verwees niet naar een vergelijkende beperking voor Extraction die waarschijnlijk niet vereist is, omdat Extraction allesbehalve een moordend spel is, dus het is vrijwel zeker het geval dat pc spelers en spelers in het controlecentrum echt willen samensmelten.

Tom Clancy's Rainbow Six Extraction

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction Downloaden

Downloaden
System Requirements (Minimum)

CPU: AMD Ryzen3 1200 or Intel 15-4460
GPU: Radeon R9 290X 4GB or Nvidia GTX 960 4GB
RAM: 8GB
OS: Windows 10 64bit
Storage: 60GB

Recommended Requirements

CPU: AMD Ryzen5 1500X or Intel i7-4790K
GPU: Radeon RX580 or Nvidia 1660Ti
RAM: 16GB
OS: Windows 10 64bit
Storage: 60GB

Leave A Reply

Your email address will not be published.